Μεταγραφές για την Ελεονώρα Μελέτη στο «Mega καλημέρα» - Τα νέα πρόσωπα του πάνελ

Μεταγραφές για την Ελεονώρα Μελέτη στο «Mega καλημέρα» – Τα νέα πρόσωπα του πάνελ

Ποιοι αποχωρούν, ποιοι έρχονται.

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης τηλεοπτικής πορείας το «Mega καλημέρα» αλλάζει από τη νέα σεζόν.

Στο κανάλι έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι από την Ελεονώρα Μελέτη και την πορεία της εκπομπής απέναντι από το καθιερωμένο «Happy Day» -η εκπομπή του Alpha με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή έκλεισε δέκα χρόνια στην μικρή οθόνη. Θα περίμενε λοιπόν κανείς να γίνουν οι ελάχιστες αλλαγές στους συντελεστές.Ωστόσο, δεν υπάρξουν αλλαγές.

Ο Κώστας Τσουρός είχε προειδοποιήσει από καιρό ότι, αν δεν ενεργοποιηθεί ο όρος της συμφωνίας του με το κανάλι, να πάρει δική του εκπομπή, θα επιδιώξει να αποδεσμευτεί. Και η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε επίσης ενημερώσει ότι μια πιθανή αλλαγή ώρας του «Πρωινού μας» σημαίνει διακοπή της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή «Super Κατερίνα», με τα νέα δεδομένα, στο πάνελ της εκπομπής «Mega καλημέρα» παραμένουν ο Θανάσης Πάτρας και η Φλορίντα Πετρουτσέλι, αποχωρούν ο Κώστας Τσουρός και η Άννα Ζηρδέλη και ερχονται η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Νανά Παλαιτσάκη. Η γνωστή δημοσιογράφος και τέως anchorwoman είναι το πρόσωπο – έκπληξη που θα προσθέσει από του χρόνου μια πιο spicy νότα στο καθημερινό πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Mega.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.