«Κλείστε, κλείστε! Τεχνικό λάθος!»: Χυδαία βρισιά στον αέρα του «Super Κατερίνα» (Vid)

Μετά το «κράξιμο»: Μήπως να λέγαμε κι ένα μπράβο στην Κατερίνα Καινούργιου; (Vid)

Έφτασε, επιτέλους, η ώρα.

Μπορεί να ακούγονται πολλά σχόλια για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή την οποία παρουσιάζει, ωστόσο αυτό που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια θέλει πολύ θάρρος και αποτελεί μια κίνηση που δεν τη συναντά κανείς συχνά, ειδικά στον χώρο της showbiz.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, ούτε λίγο, ούτε πολύ παραδέχθηκε στον αέρα ότι έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, κάτι που είναι ιδιαίτερα σπάνιο.

Η Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκε με την Κατερίνα Ζαρίφη μετά από τόσα χρόνια και προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινός Καφές“. «Μου λένε από πάνω: Αγάπη, έχουμε κάτι πλάνα από τον Πρωινό Καφέ, είναι η Ζαρίφη, ο Μουτσινάς και μία που σου μοιάζει Δείξτε τα, δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά δεν υπάρχει λόγος. Να μη βρω άντρα ποτέ;»  είπε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δειξ’ τα καλέ, δεν με νοιάζει. Δεν έχω κανέναν φόβο. Θα νομίζει ο κόσμος ότι έχω ασκήσει βέτο», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τελικά, η Κατερίνα Καινούργιου, βλέποντας τον εαυτό της 15 χρόνια πριν, σχολίασε: «Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σας; Είμαι μια γλύκα. Μια χαρά, γλυκό κοριτσάκι. Φυσικότατο. Να σας πω την αλήθεια, κακώς πλαστικοποιήθηκα. Πιο ωραία ήμουν τότε» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της: 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.