Δημοσιογράφος αποχωρεί live από εκπομπή του ΣΚΑΪ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το «Big Brother» (Vid)

Δημοσιογράφος αποχωρεί live από εκπομπή του ΣΚΑΪ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το «Big Brother» (Vid)

Σε δύσκολη θέση οι παρουσιαστές.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με το περιεχόμενο του «Big  Brother» που έχει αρχίσει να βάζει τον ΣΚΑΪ σε μεγάλους μπελάδες.

Την ώρα που οι χορηγοί του ριάλιτι αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον, το κανάλι κλήθηκε να διαχειριστεί μια δημόσια «επίθεση» κατά του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προϊόντος και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος που ήταν καλεσμένος των Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου στην εκπομπή «Σήμερα», ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εκπομπή «ως έμπρακτη διαμαρτυρία για την αναπαραγωγή της υποκουλοτύρας και του βιασμ0ύ που συμβαίνει από χθες».

Οι δύο παρουσιαστές ήρθαν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τον σταθμό λέγοντας πως έχει ήδη λάβει τα μέτρα (εννοοώντας την αποβολή του Κρητικού παίκτη), μάταια όμως. Ο Πετρόπουλος πήρε τα πράγματά του, έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο της εκπομπής, με τους παρουσιαστές να πηγαίνουν φανερά αμήχανοι και ενοχλημένοι σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Δείτε όσα συνέβησαν στον αέρα του ΣΚΑΪ:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.