Σοκαριστικά ίδιος: Ο Μητσικώστας κάνει την Νικολούλη με τη «μαύρη χήρα» και το κοινό παραληρεί (Vid)

Σοκαριστικά ίδιος: Ο Μητσικώστας κάνει την Νικολούλη με τη «μαύρη χήρα» και το κοινό παραληρεί (Vid)

Ο Γιώργος Μητσικώστας στα καλύτερά του.

Σε κάθε επεισόδιο επαναλαμβανόμαστε, σε κάθε σκηνή του Mitsi Var πιστεύουμε ότι ο Γιώργος Μητσικώστας και ο Σωτήρης Καλυβάτσης δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και κάθε φορά η ομάδα της εκπομπής του Action24 μάς διαψέυδει, κάθε φορά δείχνει ότι η σάτιρά του και οι μιμήσεις του δεν έχουν ταβάνι.

Η μίμηση όμως της Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της Παρασκευής είναι πολύ κοντά στο να παραδεχτούμε ότι ο Γιώργος Μητσικώστας το τερμάτισε. Παρότι είναι μία μίμηση που κάνει χρόνια, αυτή τη φορά ο αγαπημένος μίμος και κωμικός έμοιαζε όχι απλά να είναι ίδιος με την παρουσιάστρια του Φωτός στο τούνελ, έμοιαζε σαν δυο σταγόνες νερό, σαν να μπήκε ξαφνικά η ίδια η δημοσιογράφος και να σατίριζε τον εαυτό της μέσα από το σώμα του Γιώργου.

Το σκετς απογείωσε τα γέλια στην 8η εκπομπή του Mitsi Var που δείχνει ότι γίνεται καλύτερο σε κάθε νέα εκπομπή και αφήνει ατέλειωτες υποσχέσεις για τη νέα σεζόν μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Απολαύστε το σκετς της Αγγελικής Νικολούλη μαζί με όλους τους νέους και παλιούς χαρακτήρες που ζωντάνεψε η ομάδα του Mitsi Var στο 8ο επεισόδιο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.