Survivor All Star: Τόσα χρήματα πήρε ο «ρηγμένος» Γιώργος Λιανός για να παρουσιάσει το ριάλιτι

Survivor All Star: Τόσα χρήματα πήρε ο «ρηγμένος» Γιώργος Λιανός για να παρουσιάσει το ριάλιτι

Λιγότερα σε σχέση με αρκετούς παίκτες.

Συνηθίζεται στις περισσότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης ο/η παρουσιαστής/στρια να είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μέλος της παραγωγής καθώς είναι και το κεντρικό πρόσωπο στο οποίο καταλήγει η εικόνα ενός show, ενός ριάλιτι ή και μίας ενημερωτικής εκπομπής. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο για το Survivor και τον παρουσιαστή του Γιώργο Λιανό.

Ο αγαπημένος συνεργάτης του Acun Ilicalli εδώ και αρκετά χρόνια, από τη στιγμή που αντικατέστησε τον Σάκη Τανιμανίδη, παραμένει σταθερός στη θέση του και το ίδιο αναμένεται να γίνει και στο Survivor All Star 2, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να ψάχνει ονόματα για να επανδρώσει τις δύο ομάδες, λίγες ημέρες μόλις μετά τον τελικό του πρώτου κύκλου.

Ο Γιώργος Λιανός έχει συμφωνήσει εδώ και χρόνια στην αμοιβή του και τον τρόπο που θα πληρώνεται και αυτό γίνεται ανά επεισόδιο, με τον παρουσιαστή να παίρνει 1.000 ανά επεισόδιο. Στη φετινή σεζόν των 6 μηνών, η παραγωγή του Survivor All Star προέβαλε 117 επεισόδια στον ΣΚΑΪ και δύο βραδιές του ημιτελικού και του τελικού.

Σε αυτά τα 119 συνολικά επεισόδια ο Γιώργος Λιανός θα λάβει αμοιβή 119.000€, όχι και άσχημα για τα σημερινά δεδομένα των αμοιβών, σαφώς όμως λιγότερα από τον νικητή του ριάλιτι, Σάκη Κατσούλη, ο οποίος κέρδισε συνολικά 235.000€.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.