32 αγώνες και... πενταπλή δόση Μουντιάλ από τον ΑΝΤ1 - Αναλυτικά όσα θα δούμε

«Μετά τη φωτιά»: Αυτές είναι οι 2 πρωταγωνίστριες της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1

Η νέα σειρά που θα φέρει μία τριάδα νέων πρωταγωνιστριών.

Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν συνεχίζεται στο κανάλι του Αμαρουσίου το οποίο ψάχνει από το φθινόπωρο μία νέα επιτυχία στη μυθοπλασία, ανάλογη με αυτή των Άγριων Μελισσών, με νέα project να έχουν ήδη πάρει το πράσινο φως. Ένα από αυτά θα είναι ένα φορμάτ σειράς που παίζεται με επιτυχία σε πολλές χώρες μέσα από το Neflix.

Σύμφωνα με την Espresso στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται τρεις γυναίκες που οι ζωές τους αλλάζουν ριζικά μέσα σε ένα βράδυ, καθώς επιβιώνουν ύστερα από μια μεγάλη φωτιά σε ένα πολυκατάστημα. Η νέα σειρά του ANT1 θα ενταχθεί στο φθινοπωρινό πρόγραμμα και θα έχει τίτλο «Μετά τη φωτιά».

Ο αρχικός τίτλος της δραματικής σειράς για τον ΑΝΤ1 ήταν «Γυναίκες στη φωτιά», όμως τελικά άλλαξε. Σκηνοθέτης της σειράς θα είναι ο Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο υπογράφει η Ρένα Ριγγα, ενώ η περιπετειώδης δραματική σειρά θα ολοκληρωθεί σε 80 επεισόδια.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ τη μια γυναίκα θα ενσαρκώσει η Ντόρα Μακρυγιάννη ενώ πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία είναι και η Άλκηστις Ζιρώ.

Οι δύο είναι πολύ κοντά στο να κλειδώσουν τη θέση τους στο πρωταγωνιστικό καστ ενώ αναμένεται η συμφωνία με ακόμα μία που θα κλείσει την τριάδα.

Σημαντικής σημασίας ρόλους θα έχουν επίσης οι Ανδρέας Κωνσταντίνου και Λευτέρης Ελευθερίου.

«Μετά τη φωτιά»: Αυτές είναι οι 2 πρωταγωνίστριες της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.