Οριστικά εκτός Survivor Δαλάκα - Χατζηανδρέου; | Τα 4 άτομα που έκαναν unfollow μετά την αποβολή τους (Vid)

Survivor: Ευθεία επίθεση Κατερίνας Δαλάκα για τη διαρροή φωτό της να τρώει στο Survivor – Ποιον κατηγορεί ότι τις κυκλοφόρησε (Vid & Pics)

Τι είπε η ίδια για το περιστατικό.

Συζήτηση έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες κάποιες φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα που διέρρευσαν στο twitter, που την απεικονίζουν να κρατάει αγκαλιά κάποια σάντουιτς σε πλαστικά κουτιά, ενώ βρίσκεται στον Άγιο Δομήνικο συμμετέχοντας στο Survivor All Star.

Η ίδια είχε αποβληθεί από το παιχνίδι με την κατηγορία πως έτρωγε και… μιλούσε στο τηλέφωνο, ενώ μόλις πληροφορήθηκε την ύπαρξη των συγκεκριμένων καρέ, θέλησε να δώσει τη δική της εκδοχή.

Αρχικά, η ίδια ευχαρίστησε τον χρήστη του twitter που δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες καθώς με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται η παίκτρια που είχε πει παραδεχθεί ότι είχε φάει σάντουιτς και όχι οτιδήποτε άλλο. Στη συνέχεια όμως, «φωτογράφισε» τον άνθρωπο που μπορεί να έβγαλε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες καθώς όπως είπε «υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά τηλέφωνα», αφήνοντας να εννοηθεί πως ένας ήταν ο ντόπιος (ο οποίος έστειλε ως απόδειξη τις εν λόγω φωτογραφίες σε κοντινό άνθρωπο της Δαλάκα στην Ελλάδα) και ο δεύτερος ο άνθρωπος που έλαβε τις εικόνες και ο οποίος πλήρωσε για να τρώει η παίκτρια.

Ολόκληρη η τοποθέτηση της Κατερίνας Δαλάκα:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Batman που ανέβηκαν αυτές οι φωτογραφίες που τρώω τα σάντουιτς στο twitter. Μετά από 6-7 μήνες. Ανέβηκαν τώρα αυτές οι φωτογραφίες. Γιατί άραγε αυτό το expose; Βέβαια, από την άλλη έλεγα την αλήθεια παιδιά. Σάντουιτς έφαγα. Ούτε χωριάτικη, ούτε πιτόγυρα. Και αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά. Στου local και στου ανθρώπου που πλήρωσε τα σάντουιτς για να φάω εγώ. Φιλάκια! Τα συμπεράσματα δικά σας».

Δείτε το βίντεο της Κατερίνας Δαλάκα:

Δείτε τη φωτογραφία που διέρρευσε στο Twitter:

Survivor: Ευθεία επίθεση Κατερίνας Δαλάκα για τη διαρροή φωτό της να τρώει στο Survivor - Ποιον κατηγορεί ότι τις κυκλοφόρησε (Vid & Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.