Τεράστιο «μπαμ» ΑΝΤ1 με Γιώργο Μαυρίδη και Σάκη Τανιμανίδη - Η εκπομπή που επιστρέφει

Τεράστιο «μπαμ» ΑΝΤ1 με Γιώργο Μαυρίδη και Σάκη Τανιμανίδη – Η εκπομπή που επιστρέφει

Ξανά μαζί μετά από χρόνια.

Την πιθανότατη επιστροφή της εκπομπής World Party, με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη, στον ΑΝΤ1 προανήγγειλε η εκπομπή Καλοκαίρι#yes του Open, με το πάνελ την εκπομπής να συζητάει και τα σενάρια που εξετάζονται για το ποιοι θα επιστρέψουν στην εκπομπή.

Το ένα σενάριο είναι να δούμε ξανά και τους τρεις συντελεστές της, Σάκη Τανιμανίδη, Γιώργο Μαυρίδη και Γιώργο Λέντζα. Ενώ στο δεύτερο σενάριο που εξετάζεται από το κανάλι στην εκπομπή δεν υπάρχει ο Γιώργος Λέντζας, το συμβόλαιο του οποίου με τον σταθμό τελείωσε χωρίς να έχει κάνει κάτι μετά το

Ο Γιώργος Λέντζας μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι yes και στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 αλλά και την επιστροφή του World Party.

«Τώρα λήγει το συμβόλαιο μου με τον ΑΝΤ1 και από τις δύο πλευρές. Είναι καλύτερο να είσαι διαθέσιμος στην αγορά και να μπορείς να δουλέψεις και με άλλα κανάλια. Δεν ένιωθα ότι δεν με αξιοποιούν αρκετά, έχει να κάνει με τη στρατηγική του καναλιού. Όταν ένα κανάλι πηγαίνει καλά στα νούμερα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει νέα πρόσωπα. Κάποια πράγματα που είχαμε συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 δεν έγιναν και είπαμε από κοινού να το αφήσουμε. Νομίζω ο ΑΝΤ1 επένδυσε περισσότερο στη μυθοπλασία οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να περιμένω. Κάποια πράγματα που συζητήσαμε δεν έγιναν, οπότε είπαμε να το αφήσουμε, κοινή συναινέσει. Χωρίσαμε σαν φίλοι.

Δεν έχω κάνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, γιατί το συμβόλαιο μου με τον ΑΝΤ1 λήγει στο τέλος του καλοκαιριού. Άργησα με το 5×5 γιατί περίμενα

Δεν έχω ιδέα ότι γυρνάει του World Party. Δεν έχω μιλήσει για κάτι γιατί δεσμεύομαι με το συμβόλαιο μου».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.