«Θα καεί, θα γίνουμε μάρτυρες κακού!» - Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ που «είδε» τον θάνατο του 45χρονου κτηνοτρόφου (Vid)

«Για απανθρακωμένος καλός είμαι»: Ζει τελικά ο βοσκός που «πέθανε» σε ρεπορτάζ της η ΕΡΤ – Το επικό τρολάρισμά του στο Facebook (Vid)

Μία μακάβρια γκάφα της ρεπόρτερ της ΕΡΤ.

Ήταν το δελτίο ενημέρωσης της ΕΡΤ για τα μέτωπα των πυρκαγιών στο οποίο η δημοσιογράφος Φρόσω Παύλου ενημέρωνε ότι ο 45χρονος βοσκός που εμφανίστηκε στα πλάνα του καναλιού πέθανε στη φωτιά στο Βελεστίνο. Μία ημέρα μετά αποδείχτηκε ότι είχε γίνει ένα μακάβριο σφάλμα, μία γκάφα ολκής από τη ρεπόρτερ.

Ο βοσκός που βρήκε τραγικό θάνατο προσπαθώντας να σώσει τα πρόβατά του δεν είχε καμία σχέση με τον άνθρωπο που έδειχναν τα πλάνα της ΕΡΤ να κινείται στο μέτωπο των πυρκαγιών.

Ο ίδιος ο άνθρωπος που είναι ζωντανός και ονομάζεται Στέργιος Καπουράνης, το επιβεβαίωσε με μία χιουμοριστική ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, στην οποία έγραψε:

Η δημοσιογράφος Φρόσω Παύλου ζήτησε συγγνώμη στον αέρα της ΕΡΤ για το εσφαλμένο χθεσινό της ρεπορτάζ, αποδίδοντας το λάθος στην πίεση των εξελίξεων.

«Οφείλουμε να προχωρήσουμε σε μια διόρθωση σε σχέση με κάτι που ειπώθηκε στο χθεσινό ρεπορτάζ και αφορά τον άτυχο κτηνοτρόφο που έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, προσπαθώντας να σώσει τα ζώα του. Από λάθος πληροφόρηση ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που σε προγενέστερη σύνδεσή μας είχε καταγραφεί από τον τηλεοπτικό μας φακό να προσπαθεί να σώσει τα ζώα του. Ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, πράγμα το οποίο εν συνεχεία διαπιστώθηκε για λάθος. Ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτό το λάθος που έγινε υπό την πίεση των εξελίξεων, την ώρα του ρεπορτάζ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φίλοι του Στέργιου Καπουράνη ανάρτησαν ένα βίντεο στο οποίο ο ίδιος μιλάει για το δημοσίευμα που τον παρουσίαζε για 45χρονο, βοσκό και απανθρακωμένο:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.