Όχι, Netflix, αυτό ήταν μεγάλο φάουλ…

H Ελλάδα κάνει «κατάληψη» στο Netflix!

Ήταν να μη γίνει η αρχή…

Την αρχή έκανε το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη το οποίο έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στην πλατφόρμα του Netflix μετά την επιτυχία της στο Mega λίγους μήνες πριν.

Ακολούθησε η κινηματογραφική τριλογία του Bachelor με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη και Θανάση Βισκαδουράκη και τώρα ήρθε η σειρά των μεγάλων ελληνικών δραματικών ταινιών της τελευταίας εικοσαετίας.

Στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming Netflix μέσα στον Αύγουστο θα προβληθούν τρεις πολυβραβευμένες ταινίες του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή «EL GRECO», «ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και «Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ». Ο ίδιος ο δημιουργός δήλωσε μετά την οριστική συμφωνία:

«Αυτή η ξεχωριστή επιλογή των τριών ταινιών μας είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί για την φτερωτή ψυχή της απελθούσης γυναίκας μου Ελένης Σμαραγδή που έφυγε από κοντά μας ακριβώς πριν ένα χρόνο. Ο λόγος είναι ότι, για τις δυο ταινίες EL GRECO και ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ η Ελένη έχει αντίστοιχα βραβευτεί στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας στην Ελλάδα και στην Αμερική, στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Χιούστον.

Πριν από το ταξίδι της προς τους “βαθείς κρυφούς κυπαρισσώνες” στη μακάρια αθανασία, η Ελένη είχε εκφράσει δύο επιθυμίες. Η μία ήταν να δει τις ταινίες μας στο ΝΕΤFLIX που πλέον πραγματοποιήθηκε, και η δεύτερη να πραγματοποιηθεί η ταινία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ γιατί όπως έλεγε θα είναι η καλύτερη μας ταινία. Ελπίζω και εύχομαι και αυτή της η επιθυμία σύντομα να υλοποιηθεί».

H Ελλάδα κάνει «κατάληψη» στο Netflix!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.