Kontra Channel: Με ανανεωμένο πρόγραμμα και αθλητική εκπομπή

Kontra Channel: Με ανανεωμένο πρόγραμμα και αθλητική εκπομπή

Καινοτομίες στο αθηναϊκό κανάλι.

Ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα, μπαίνει ξανά στη «μάχη» του ανταγωνισμού το Kontra Channel. Το αθηναϊκό, περιφερειακό κανάλι αλλάζει τόσο το πρόγραμμα όσο και την εικόνα του από σήμερα, Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Θα βγαίνει στον αέρα με νέο λογότυπο, το οποίο «διατηρώντας την σοβαρότητα και τον μινιμαλισμό, παραμένει χαρακτηριστικό, αλλά ταυτόχρονα διαφοροποιημένο», όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Η καθημερινή ενημέρωση θα ξεκινά στις 19.10 με το «Επί του πιεστηρίου», που θα παρουσιάζουν ο Σπύρος Σουρμελίδης, ο Κώστας Πουλακίδας και από φέτος ο Δημήτρης Κουκλουμπέρης. Από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20.30 θα βγαίνει μια νέα αθλητική εκπομπή, το «Filathlos TV», με παρουσιαστές τον Γιώργο Κολοκοτρώνη και τον Ηλία Γκούμα.

Kontra Channel: Με ανανεωμένο πρόγραμμα και αθλητική εκπομπή

Μια ώρα μετά θα ακολουθεί το ανανεωμένο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra με νέο παρουσιαστή τον Πάνο Χαρίτο, και στις 23.15 θα βγαίνει το «Kontra 24» με την Αναστασία Γιάμαλη για πέμπτη χρονιά στην παρουσίαση της εκπομπής τις καθημερινές και από φέτος τον Μάριο Αραβαντινό τις Παρασκευές.

Σύντομα θα επανέλθει στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού ο Πάνος Παναγιωτόπουλος με την εκπομπή «Κόκκινη ζώνη», ενώ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου συνεχίζει ο Κωνσταντίνος Μαραβελίδης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.