«The Bachelor»: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα

«The Bachelor»: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα

Κατάφερε να κερδίσει το κοινό;

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης το «The Bachelor» στην τηλεόραση του ALPHA. Ο Εργένης κατά το χθεσινό επεισόδιο γνώρισε τις 20 υποψήφιες κοπέλες και πέρασε μία βραδιά μαζί τους προκειμένου να της γνωρίσει καλύτερα.

Στο τέλος της βραδιάς δύο από τις κοπέλες αποχώρησαν αφού δεν κατάφεραν να τον κερδίσουν.

Δεν έλειψαν και τα πρώτα «καρφιά»  των γυναικών που διεκδικούν την καρδιά του εργένη, Παναγιώτη Βασιλάκου. Μάλιστα παραλίγο να έχουμε και… μαλλιοτραβήγματα προκειμένου να κερδίσουν λίγο χρόνο μαζί και να του μιλήσουν. Από τα πρώτα λεπτά του νέου ριάλιτι σχέσεων, το σχετικό hashtag έγινε νούμερο ένα στο twitter.

Το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι σχέσεων του ALPHA σημείωσε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen κατέγραψε 16% στο γενικό σύνολο και 19,6% στο δυναμικό κοινό. Το υψηλότερο ποσοστό του σε τέταρτο ήταν 23,4%.

Την ίδια ώρα η σειρά «8 Λέξεις» σημείωσε 22% στο γενικό σύνολο και 16,1% στο δυναμικό κοινό. Το «Big Brother» που ακολούθησε σημείωσε 24,7% στο σύνολο και 26,7% στο δυναμικό κοινό.

Μένει να δούμε αν το ριάλιτι σχέσεων θα καταφέρει να κερδίσει το κοινό του. Μην ξεχνάμε ότι από την επόμενη εβδομάδα ο ανταγωνισμός μεγαλώνει αφού κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.