«Ας τον πλάκωναν στο ξύλο»: Η απαράδεκτη τοποθέτηση της Ιωάννας Μάνδρου για τον δολοφονημένο Αντώνη στον αέρα του ΣΚΑΪ

«Ας τον πλάκωναν στο ξύλο»: Η απαράδεκτη τοποθέτηση της Ιωάννας Μάνδρου για τον δολοφονημένο Αντώνη στον αέρα του ΣΚΑΪ

Λεκτικό ολίσθημα…

Στο επίκεντρο δριμείας κριτικής μέσω social media βρέθηκε η Ιωάννα Μάνδρου μετά τη φράση που είπε στον ΣΚΑΪ για το σπρώξιμο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

«Ας τον πλάκωναν στο ξύλο» είπε, μεταξύ άλλων, για το περιστατικό του Πειραιά με τον θάνατο του 36χρονου μετά από απώθηση των υπευθύνων του πλοίου με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα και να πνιγεί. Βέβαια η καλή δικαστική ρεπόρτερ αδικείται κατάφωρα αν παρακολουθήσει κανείς ολόκληρη την τοποθέτηση της, και το ρεπορτάζ που μετέφερε από την Εισαγγελία μετά τη σύλληψη των υπευθύνων και το τι αναμένεται να ακολουθήσει…

«Πρόκειται για κτηνωδία. Έχει παρέμβει ο εισαγγελέας, η ποινική δίωξη που θα ασκηθεί θα είναι βαριά. Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όταν σπρώχνεις έναν άνθρωπο στη θάλασσα ενώ το καράβι έχει ξεκινήσει», είπε αρχικά.


Η Μάνδρου, στην προσπάθεια της να υπερθεματίσει για το εγκληματικό του πράγματος το έκανε… σαλάτα και ξεστόμισε: «Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του τόσο άδικα; Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα. Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές. Ας τον παρέδιδαν στο Λιμεναρχείο. Ας του έβαζαν πρόστιμο. Ας του ασκούσαν δίωξη στον Εισαγγελέα. Όλα επιτρέπονται, εκτός από το να το σπρώξεις και να τον σκοτώσεις!».

Λεκτικό ολίσθημα ήταν. Κακώς… τα άκουσε.

Η Έφη Αχτσιόγλου, πάντως, δεν της χαρίστηκε:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.