Και επίσημα στον ΣΚΑΪ το «I’ m a Celebrity… get me out of here»: Με 12 διάσημους το σκληροπυρηνικό ριάλιτι - To πρώτο trailer

Ξεκινούν τα γυρίσματα του «I’m a celebrity… Get me out of here!» – Αυτοί είναι οι 8 πρώτοι διάσημοι που φεύγουν για Άγιο Δομήνικο

Θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Στις 20 Σεπτεμβρίου αναμένεται να αναχωρήσουν για Άγιο Δομήνικο οι 10 πρώτοι celebrities που θα συμμετάσχουν στο πολυσυζητημένο I’m a celebrity… Get me out of here! του ΣΚΑΪ, με τα 4 ακόμα ονόματα να αναμένεται να μπουν λίγο αργότερα στο σκληροπυρηνικό ριάλιτι.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, τα ηνία της παρουσίασης θα κρατά ο Γιώργος Λιανός, ενώ σε συζητήσεις να βρεθεί στο πλευρό του είναι η Καλομοίρα.

Όσο για τους παίκτες;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά που είδες το φως της δημοσιότητας μερικές εβδομάδες πριν, με την εταιρεία παραγωγής  έχουν συμφωνήσει οι πρώτοι 5 celebrities που δεν είναι άλλοι από τους Δημήτρη Βλάχο, Αγγελική Ηλιάδη, Τάσο Ξιαρχό, Μαρία Καλάβρια και Γιώργο Χειμωνέτο.

To όνομα του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μίχου έχει επίσης ακουστεί. Τώρα, το nassosblog μας παρουσιάζει δύο ακόμα ονόματα που «κλείδωσαν» για το συγκεκριμένο ριάλιτι! Πρόκειται για τους Νίκο Αναδιώτη και Πάνο Καλίδη!

Μένουν οι επίσημες ανακοινώσεις…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.