Και επίσημα στο «I'm a Celebrity... Get me out of here!» Γιώργος Λιανός και Καλομοίρα - Το πρώτο trailer του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ (Vid)

«I’m a Celebrity… Get me out of here!»: Αυτή είναι η ξανθιά γυναίκα πολιτικός που μπαίνει στo νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ (Vid)

Μια παίκτρια που θα συζητηθεί.

Στο τέλος του μήνα αναμένεται να απολαύσουμε την πρεμιέρα του πολυσυζητημένου ριάλιτι «I’m a Celebrity… Get me out of here!» στον ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Λιανό στο τιμόνι της παρουσίασης και την Καλομοίρα σε βοηθητικό ρόλο.

Ο παρουσιαστής, σε συνέντευξή του στο «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά, προχώρησε σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για το cast των celebrity παικτών που θα συμμετέχουν στο σκληροπυρηνικό ριάλιτι, δίνοντας «τυράκι» στο κοινό, μιλώντας για όσους θα συμμετάσχουν.

Όπως είπε, στο ριάλιτι θα δούμε και πολιτικό πρόσωπο!

«Λόγω του φορμάτ η αλήθεια είναι ότι το Celebrity έχει ένα μυστικό. Δεν γίνεται να αποκαλύψεις κανέναν παίκτη πριν εμφανιστούν στο πρώτο επεισόδιο. Φυσικά, εδώ υπάρχουν τα μαμούνια οι οποίοι θα ανακαλύψουν κάποιους. Η πλήρης αλήθεια είναι ότι πρότεινα έναν αλλά δεν μπορώ να το πω γιατί μάλλον θα τον δείτε στο τρέιλερ. Στο τρέιλερ πάντα γίνεται η αποκάλυψη ενός ή δύο παικτών. Υπάρχει μεγάλη γκάμα παικτών κι έχουν σκεφτεί αρκετά out of the box και υπάρχει και πολιτικό ανάμεσά τους», αποκάλυψε ο παρουσιαστής εξάπτοντας την περιέργια των τηλεθεατών.

Ποιος είναι, όμως, αυτός ο πολιτικός;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα για το zappit, πρόκειται για… πολυσυζητημένη γυναίκα πολιτικό που ειδικά τα προηγούμενα χρόνια συζητιόταν πολύ για τις δηλώσεις της και τις πολιτικές -και όχι μόνο- κόντρες στις οποίες συμμετείχε.

Ο λόγος για τη Ραχήλ Μακρή, η οποία φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από την παραγωγή του ριάλιτι.

«I'm a Celebrity... Get me out of here!»: Αυτή είναι η ξανθιά γυναίκα πολιτικός που μπαίνει στo νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ (Vid)

Υπενθυμίζεται πως η ίδια είχε συμμετάσχει και στο J2US με τον Νίκο Κοκλώνη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.