Οι «Παγιδευμένοι» επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 - Οι νέοι χαρακτήρες και όσα θα δούμε στα 2 πρώτα επεισόδια

Επικός καβγάς και ουρλιαχτά στον αέρα του ΣΚΑΪ: Παίκτρια του «My Style Rocks» επιτέθηκε στον Κουδουνάρη και δεν την έκοψαν στο μοντάζ (Vid)

H 35χρονη Χριστίνα Μπίτα άρχισε να στριγγλίζει στο πλατό μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα της.

Εκτός εαυτού κατάφερε να βγάλει η 35χρονη αισθητικός με καταγωγή από την Αλβανία, Χριστίνα Μπίτα, τον Στέλιο Κουδουνάρη στο πλατό του «My Style Rocks», με όσα έλαβαν χώρα on air μόνο ας πρωτοφανή να μπορούν να χαρακτηριστούν.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της κριτικής του σχεδιαστεί στην 32χρονη παίκτρια Ελεάνα Δαρίβα. Όσα ειπώθηκαν για το στυλ της, δεν βρήκαν σύμφωνη την Μπίτα, η οποία ζήτησε το λόγο και ξεκίνησε να μιλά και να διακόπτει τη ροή της συζήτησης λέγοντας πράγματα που αφορούσαν την ίδια και όχι την παίκτρια που κρινόταν.

Αρχικά, ο Στέλιος Κουδουνάρης κράτησε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να της απαντήσει ήρεμα, όταν όμως κατέστη σαφές πως εκείνη δεν είχε διάθεση να τον ακούσει, οι τόνοι ανέβηκαν με τον ίδιο να της φωνάζει με έντονο ύφος «Σου απαντάω!».

Και τα πράγματα εξελίχθηκαν ως εξής:

«Πάμε παρακάτω…», είπε ο Κουδουνάρης φανερά ενοχλημένος από την επιμονή της 35χρονης παίκτριας να τον διακόπτει.

«Να σου πω κάτι; Άμα μιλάω και δε θες να ακούσεις, θα μείνουμε εδώ μέχρι αύριο. Επειδή δε θα μείνουμε εδώ μέχρι αύριο, πάμε παρακάτω. Τελεία!», συνέχισε να απαντά στην επίμονη Μπίτα μη αφήνοντας περιθώριο να συνεχιστεί η συζήτηση, ωστόσο η Χριστίνα εξακολούθησε να λέει… τα δικά της, βγάζοντας εκτός εαυτού τον γνωστό σχεδιαστή.

«Παιδάκι μου σου λέω βάλε τελεία! Δεν έχουμε χρόνο!», φώναξε ο Κουδουνάρης με την κατάσταση να φτάνει εκτός ορίων όταν η Μπίτα άρχισε να στριγγλίζει στο πλατό.

«Άμα φωνάζετε κι εσείς, ξέρω πάρα πολύ καλά να σηκώνω τον τόνο της φωνής μου και εγώ!», ούρλιαξε η παίκτρια σε τόνο που ποτέ μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει απευθυνθεί σε κανέναν από τους κριτές που πέρασαν από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Παραδόξως, η ανεκδιήγητη έκρηξη της 35χρονης στον αέρα του ΣΚΑΪ δεν κόπηκε στο μοντάζ.

Δείτε τον απίστευτο καβγά Χριστίνας Μπίτα – Στέλιου Κουδουνάρη από το 05:40:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.