Ξανά φίλοι μετά τον τσακωμό:  H φωτογραφία που  «πρόδωσε» την επανασύνδεση Γιώργου Μαυρίδη - Σάκη Τανιμανίδη (Pic)

«World Party» με Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη ξανά στον ΑΝΤ1; Όλη η αλήθεια

Ο Σάκης Τανιμανίδης δίνει την απάντηση.

Ήταν τον περασμένο Απρίλιο όταν οι φήμες περί επιστροφής του «World Party» στον ΑΝΤ1 τη σεζόν 2023 – 2024 φούντωσαν, με το κανάλι ωστόσο να μην έχει επιβεβαιώσει ούτε και διαψεύσει το παραμικρό.

Τότε, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε πάρει θέση και για πρώτη φορά δεν απέκλεισε κάποια στιγμή να γίνει η μεγάλη επιστροφή λέγοντας χαρακτηριστικά «ποτέ μη λες ποτέ», ωστόσo είχε ξεκαθαρίσει πως το project αυτό απαιτεί πάρα πολύ χρόνο και από τις δύο πλευρές.

Τώρα, αναγκάστηκε να… βάλει ξανά φρένο σε όσα γράφτηκαν.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε την επιστροφή της επιτυχημένης ταξιδιωτικής εκπομπής, κάνοντας λόγο για μεγάλο φόρτο εργασίας που δεν θα του επέτρεπε κάτι τέτοιο, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να το δούμε να επιστρέφει στο μέλλον – και αν αυτό συμβεί θα είναι μόνο με το δίδυμο Μαυρίδης – Τανιμανίδης!

«Το ‘World Party’ είναι μία εκπομπή η οποία θέλει πάρα πολύ χρόνο και πολλή συγκέντρωση, δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις on the side, πρέπει κάποιος να αφοσιωθεί σε αυτό Σε αυτήν τη φάση, με οικογένεια, δουλειές, επιχειρήσεις, άλλες εκπομπές δεν ξέρω αν χωράει. Σαν πρόθεση όμως, θα ήταν πολύ ωραίο γιατί μου λείπει ποτέ. Το ‘World Party’ είναι ‘ο Γιώργος και ο Σάκης’, σε περίπτωση που γίνει ποτέ ‘World Party’», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.