Το «Κοίτα τι έκανες» της Σεμίνας Διγενή επιστρέφει... διαφορετικό στον ΣΚΑΪ - Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής

Το «Κοίτα τι έκανες» της Σεμίνας Διγενή επιστρέφει… διαφορετικό στον ΣΚΑΪ – Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής

Επιστρέφει ως concept η θρυλική εκπομπή της Σεμίνας Διγενή, αλλά με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Με την τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται μόλις στην αρχή της και ενώ όλοι οι μεγάλοι μονομάχοι της prime time ετοιμάζονται να μπουν στην αρένα, το στοίχημα της επιτυχίας είναι μεγάλο και καθοριστικό.

Στο κανάλι του Φαλήρου, όλα τα βλέμματα των στελεχών επικεντρώνονται αυτήν τη στιγμή σε τρία συγκεκριμένα βραδινά πρότζεκτ: στους «Πανθέους», το «I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here!» και στη νέα βραδινή εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου. Αυτά θα καθορίσουν τη συνολική εικόνα του ΣΚΑΪ τους επόμενους μήνες.

Οι «Πανθέοι» είναι μια πολύ ακριβή παραγωγή που τοποθετείται σε μια ζώνη με αντιπάλους… μεγαθήρια όπως ο «Σασμός», η «Γη της ελιάς» και η φιλόδοξη «Μάγισσα». Η σειρά θα πρέπει να αποδείξει πόσο μπορεί να αντέξει τη μεγάλη πίεση που θα της ασκηθεί… Από την άλλη, η προετοιμασία του «Celebrity» αποδείχτηκε πιο δύσκολη από όσο αναμενόταν και ο ένας λόγος έχει να κάνει με το πόσο διαφορετική εικόνα από αυτήν του Survivor θα καταφέρει να πετύχει.

Το «Κοίτα τι έκανες» της Σεμίνας Διγενή επιστρέφει... διαφορετικό στον ΣΚΑΪ - Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής

Όσον αφορά στη βραδινή μουσική εκπομπή με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, ο ΣΚΑΪ επιθυμεί να μπει ξανά στη μάχη του Σαββατόβραδου με ένα πρόγραμμα που δεν θα θυμίζει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου αλλά το «Κοίτα τι έκανες» της Σεμίνας Διγενή. Δηλαδή, στόχος είναι να γίνεται έρευνα ώστε να βγαίνουν στον αέρα ενδιαφέρουσες ιστορίες γύρω από τους καλλιτέχνες, τη ζωή και την πορεία τους.

Αν όλα πάνε καλά, το πρόγραμμα θα βγει στον αέρα περί τα μέσα Νοεμβρίου και στόχος είναι να καταφέρει να «κλέψει» ένα σημαντικό μερίδιο από την πίτα της τηλεθέασης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.