«Κάνω λιποαναρρόφηση για να μην είμαι σαν τη Δανάη Μπάρκα»: H απαράδεκτη συνέντευξη της Super Κικής που έκοψαν από παντού στον ΣΚΑΪ και η απάντησή της μετά τα αρνητικά σχόλια (Vid)

«Κάνω λιποαναρρόφηση για να μην είμαι σαν τη Δανάη Μπάρκα»: H απαράδεκτη συνέντευξη της Super Κικής που έκοψαν από παντού στον ΣΚΑΪ και η απάντησή της μετά τα αρνητικά σχόλια (Vid)

Επίθεση και στη Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Τριαντάφυλλο.

Η γνωστή διαδικτυακή περσόνα Super Κική μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει προκειμένου να βελτιώσει την εμφάνισή της:

«Κάνω υαλουρονικά, botox, φρύδια, laser, λιποαναρροφήσεις και ό,τι υπάρχει. Είχα πολύ λίπος στο μπούτι, το έβλεπα και δε μπορούσα, είπα ότι θα το βγάλω… Δεν θέλω να είμαι σαν τη Μπάρκα που προωθεί την αγάπη για το σώμα μας, δε θέλω να με αποδεχτώ στο 100%, θέλω να με φροντίζω. Συμφωνώ με αυτό που λέει αλλά δε θέλω να μείνω κι έτσι, θέλω κάτι να κάνω», είπε μεταξύ άλλων, στοχεύοντας αδικαιολόγητα την παρουσιάστρια του πρωινού του Mega, προκαλώντας οργή τόσο στο πλατό της εκπομπής όσο και στα social media.

Αναφερόμενη στην ιστορία με τον Ξαρχάκο, αλλά και τον τρόπο που αυτή σχολιάστηκε από την εκπομπή «Καλοκαίρι… Yes», συνέχισε τις… επιθέσεις, αυτή τη φορά βάζοντας στο στόχαστρο τον Τριαντάφυλλο αλλά και τη Φελίσια Τσαλαπάτη την οποία αποκάλεσε «ηλίθια».

«Δεν μετανιώνω με αυτό που έγινε με τον Ξαρχάκο. Γιατί να το μετανιώσω; Επειδή έγινε μια ιστορία όταν ήμουν 21 ετών και δεν ήξερα πως λέγονται αυτά που κρατούσε; Η Φελίσια και ο Τριαντάφυλλος πετάχτηκαν να με “μαχαιρώσουν” με τον Ξαρχάκο και πριν βγουν στην εκπομπή ρωτούσαν ποιος είναι. Αυτό δεν το ξέρει κανείς και δεν μπορώ και να το αποδείξω. Δεν έχω πρόβλημα μαζί τους, κι αυτοί να ζήσουν προσπαθούν. Ο ένας είναι τραγουδιστής και έχει πάει κι έχει κάτσει πάνω και η άλλη, παλεύει χρόνια και κάθεται όπου βρει. Δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά, το ψωμί τους παλεύουν να βγάλουν, προφανώς στις πλάτες άλλων. Η Φελίσια που μιλάει ρομποτικά, ξέρει πολύ καλά πως το είπα.. Δε βλέπω άλλη Φελίσια, τα ξέρω τα αρνητικά της. Δεν έχω πρόβλημα με τη Φελίσια, αλλά είναι ηλίθια».

Οι δηλώσεις της αυτές για τις αισθητικές της παρεμβάσεις μπορεί να προβλήθηκαν στην τηλεόραση όμως όταν η εκπομπή ανέβηκε στο σάιτ του ΣΚΑΪ αλλά και στις συνεργαζόμενες πλατφόρμες βίντεο, η συνέντευξη αυτή είχε «κοπεί» από παντού , γεγονός που πιθανότατα οφείλεται στην έντονη αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου για όσα έπαιξαν on air:

«Παιδιά, εγώ είμαι έξαλλη με αυτή τη συνέντευξη, πραγματικά. Εμένα μου είπατε θα γίνει μια συνέντευξη που θα απαντά για το αν ήξερε ή όχι τον Ξαρχάκο, όχι να βλέπω μια συνέντευξη που λέει ότι κάνει λιποαναρρόφηση γιατί δεν θέλει να είναι σαν τη Δανάη. Μετά το μαζεύει. Γιατί να χρησιμοποιήσει το όνομα της Δανάης Μπάρκα;».

H ίδια, μάλιστα, «επέπληξε» και τον δημοσιογράφο που της πήρε συνέντευξη για το γεγονός πως δεν της απάντησε σε όσα απαράδεκτα είπε…

H ίδια η Super Κική, πάντως, σε story της στο instagram, υποστήριξε πως δεν είπε αυτό που παρουσιάστρηκε και πως τα λόγια της παρερμηνεύτηκαν.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως όταν είπε ότι «δεν θέλει να είναι σαν τη Μπάρκα» εννοούσε ότι δεν θέλει να σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο για το σώμα της και όχι πως δεν θέλει να είναι σαν εκείνη.

Έσπευσε, μάλιστα, να μοιραστεί και ένα υποστηρικτικό μήνυμα που έλαβε μετά τις δηλώσεις της.

«Κάνω λιποαναρρόφηση για να μην είμαι σαν τη Δανάη Μπάρκα»: H απαράδεκτη συνέντευξη της Super Κικής που έκοψαν από παντού στον ΣΚΑΪ και η απάντησή της μετά τα αρνητικά σχόλια (Vid)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.