«Τη Δευτέρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από τη διασωλήνωση»: Eξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί: Πάει για μεγάλα πράγματα ο Ανδρέας Μικρούτσικος…

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν ξεκάθαρος.

Έφτασε η στιγμή για την επιστροφή του Fame Story και ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για το γεγονός στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι».

«Έχω πάρα πολύ άγχος, δεν ξέρω γιατί με έπιασε όλο μαζεμένο, αλλά μου έχει λείψει όλο αυτό το πάρτι με τον κόσμο. Από τη μία ανυπομονώ και από την άλλη τρέμουν τα πόδια μου. Είναι μια νέα διαδικασία, έχω να συστήσω 18 σπουδαστές, να εξηγήσω την ιστορία κάθε παίκτη, ανυπομονώ να ακούσω τις φωνές τους, γιατί όπως έχω δει είναι ωραίες φωνές. Έχουμε νέο πλατό, νέους κριτές και καινούρια παρέα», τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης.
Project – ταμάμ για τον Μικρούτσικο
«Με τον Ανδρέα δεν είχαμε κάνει απλά επαφές. Είχε γράψει την αντίστοιχη Βίβλο για να λασνάρουμε το Fame Story στην Ελλάδα. Μας ζόρισαν όμως τα διαφορετικά κανάλια. Εκείνος βρίσκεται στον Alpha στην Κατερίνα Καινούργιου κάθε μέρα, οπότε δε θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Star. Αλλιώς θα με βλέπατε κι εμένα να παρουσιάζω και το Fame και το J2us. Δεν γινόταν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο», εξήγησε.
«Θα κάνουμε πράγματα στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Του ετοιμάζουμε ένα project να παρουσιάσει. Συζητάμε κάτι πολύ ωραίο ακριβώς πάνω του. Το έχει κάνει με άλλον τρόπο στο παρελθόν, νομίζω ότι είναι ταμάμ να την κάνει ο ίδιος», αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.