«Δεν ήμαστε τόσο φίλοι...»: Η δημόσια απάντηση Ελένης Χατζίδου - Ετεοκλή Παύλου στην επίθεση του Δημήτρη Αλεξάνδρου (Vid)

«Δεν ήμαστε τόσο φίλοι…»: Η δημόσια απάντηση Ελένης Χατζίδου – Ετεοκλή Παύλου στην επίθεση του Δημήτρη Αλεξάνδρου (Vid)

Η άλλη πλευρά της κόντρας των δύο ζευγαριών.

Tη δική τους απάντηση μέσα από το Breakfast@Star σε όσα δήλωσε εναντίον τους ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, έδωσαν οι Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, μετά τις κατηγορίες ότι παρότι ήταν φίλοι των Τούνη-Αλεξάνδρου, παρόλα αυτά παρουσίασαν στην εκπομπή τους το προσκλητήριο της βάφτισης του μικρού Νουνίτο.

Η Ελένη Χατζίδου δήλωσε αρχικά: «Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους τηλεθεατές που δεν τους ενδιαφέρει αυτό που γίνεται μεταξύ μας και στην ουσία είναι αυτό που κοροϊδεύουμε. Να απαντάει δηλαδή ο ένας παρουσιαστής στον άλλον και γίνεται όλο αυτό μέσω τηλεόρασης. Γι’ αυτό το πράγμα, θα χρειαστούμε 2 λεπτά να απαντήσουμε ώστε να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα. Αιφνιδιαστήκαμε και σοκαριστήκαμε επειδή είναι κάτι που υποτίθεται το συζητήσαμε εκείνη τη στιγμή. Δηλαδή, με τον Δημήτρη ο Ετεοκλής έχει μιλήσει στο τηλέφωνο κι εγώ με μηνύματα. Δεν κατάλαβα τον λόγο που έπρεπε να γίνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους έναν μήνα μετά».

Ο Ετεοκλής Παύλου συμπλήρωσε: «Την ίδια ημέρα που έγινε όλο αυτό, ήμασταν σε επικοινωνία, μιλήσαμε, συζητήσαμε… Όσον αφορά στο προσκλητήριο, δεν ήμασταν καλεσμένοι της βάφτισης… Δεν λάβαμε το προσκλητήριο ως καλεσμένοι γιατί δεν είμαστε φίλοι. Κι αυτό είναι μία άλλη αλήθεια. Είναι μία γνωριμία μέσα στον χώρο, ως εκεί. Οι πληροφορίες του προσκλητηρίου είχαν δημοσιευτεί, το όνομα και η ημερομηνία σε άλλες εκπομπές. Αυτό που βγήκε σε εμάς ήταν το χαρτί του προσκλητηρίου με τα χρώματα. Είχαμε καλύψει την ημερομηνία και το σημείο, γιατί καταλάβαμε ότι δεν ήταν σωστό να βγει προς τα έξω.

Όσον αφορά στο κομμάτι Μαλδίβες, εκεί μου είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ότι είχε παρεξηγηθεί με έναν δημοσιογράφο – δε θα πω όνομα – που είχε βγάλει το όνομα του παιδιού στον αέρα. Από αυτό, δεν έπρεπε να καταλάβω και να θεωρήσω αυτονόητο ότι δεν θέλει να ασχοληθούμε με οτιδήποτε αφορά σε εκείνον, στο παιδί του, στη γυναίκα του και στην προσωπική του ζωή. Δεν προέκυπτε από κάτι τέτοιο. Αν ήθελε να μην ασχοληθεί κανείς, υπάρχουν τα δελτία Τύπου που δεν δημοσιεύονται».

«Είχαν μάλιστα και την ευγένεια συνεργάτες της εκπομπής να του στείλουν τα links με το τι έχει δημοσιευετεί και σε ποιες εκπομπές έχουν γίνει ρεπορτάζ γι’ αυτά τα στοιχεία. Εγώ να σας πω κάτι… δεν το θεωρώ κακό και μπαίνω πάντα στη θέση του άλλου, γιατί κι εμείς είμαστε ένα ζευγάρι που δείχνουμε τη ζωή μας και το πρόσωπο του παιδιού μας… Δημοσιογράφος της εκπομπής βρήκε ένα προσκλητήριο, με λεπτομέρειες και στοιχεία που είχαν δημοσιευτεί. Κι όταν έχουν δημοσιευτεί αυτά για ένα γεγονός, δεν θεωρήσαμε ότι είναι κακό να δημοσιευτεί το χαρτί του προσκλητηρίου» συμπλήρωσε η Ελένη Χατζίδου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.