Επιστρέφει ο Αντώνης Κανάκης με το «Ράδιο Αρβύλα» - H πρεμιέρα και το «ψαλίδισμα» εκπομπών

Επιστρέφει ο Αντώνης Κανάκης με το «Ράδιο Αρβύλα» – H πρεμιέρα και το «ψαλίδισμα» εκπομπών

Το επικρατέστερο σενάριο.

Δεδομένο ήταν εξ’ αρχής πως το «Ράδιο Αρβύλα» θα επέστρεφε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τελευταίο από όλες τις εκπομπές στον ΑΝΤ1, καθώς όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο όρος αυτός ήταν αδιαπραγμάτευτος από την πλευρά του Αντώνη Κανάκη.

Πρόθεση του καναλιού του Αμαρουσίου είναι η εκπομπή με τους Αντώνη Κανάκη, Χρήστο Κιούση και Γιάννη Σερβετά να επιστρέψει στο πρόγραμμα του σταθμού όσο το δυνατόν πιο σύντομα, αυτό όμως δεν πρόκειται να γίνει μέσα στον Οκτώβρη.

Συγκεκριμένα, στον ΑΝΤ1 ακούγεται έντονα ως πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας είναι η 6η του Νοέμβρη -ημέρα Δευτέρα-, ωστόσο οι «Αρβύλες» είναι πολύ πιθανόν να πουν την πρώτη «καλησπέρα» της σεζόν μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, κανονικά στην ώρα τους, δηλαδή στις 20:00. Την ίδια ώρα, ο παρουσιαστής φέρεται να επιμένει και για μείωση των εκπομπών μέσα στην εβδομάδα, με τον ίδιο να επιθυμεί να βγαίνει live μόλις τρεις φορές στο σύνολο και όχι από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Οι… διαπραγματεύσεις μεταξύ Κανάκη και ΑΝΤ1 συνεχίζονται, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο πέρα από το ότι λίγες μέρες μετά την επιστροφή του «Ράδιο Αρβύλα» θα ακολουθήσει και η πρεμιέρα της εκπομπής «Βινύλιο» που θα μείνει σταθερά στην prime time της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.