Μετά τον καβγά, φιλί στο στόμα: Τάσος Ξιαρχό και Σταμάτης Γαρδέλης σε σκηνή απείρου κάλλους στο «I'm a Celebrity» - Χαμός στο Χ (Pics & Tweets)

Μετά τον καβγά, φιλί στο στόμα: Τάσος Ξιαρχό και Σταμάτης Γαρδέλης σε σκηνή απείρου κάλλους στο «I’m a Celebrity» – Χαμός στο Χ (Pics & Tweets)

Kαι είναι ακόμα μόλις η δεύτερη ημέρα.

H ταραχώδης σχέση του Τάσου Ξιαρχό και του Σταμάτη Γαρδέλη συνεχίζεται στη ζούγκλα του I’m a Celebrity Get me Out of Here, με τους δύο παίκτες μόλις μία ημέρα μετά τον μεγάλο τους καβγά που οδήγησε σε άσχημους χαρακτηρισμούς, οι δύο συμπαίκτες ξαναβρέθηκαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον με τελείως διαφορετική κατάληξη αυτήν την φορά.

Ύστερα από ένα βράδυ που τους βρήκε νικητές, η επόμενη ημέρα ξεκίνησε με την ομάδα τους σε εύθυμη κατάσταση να ετοιμάζουν την φωτιά, με τον Σταμάτη Γαρδέλη να αναλαμβάνει να ανάψει την φωτιά της ομάδας. Όταν ο Βαμβακούλας προσφέρθηκε να δώσει ένα ξύλο αναμμένο στον Τάσο Ξιαρχό, ο Σταμάτης Γαρδέλης επενέβει φωνάζοντας κανείς να μη δώσει φωτιά, όποιος μπορεί να ανάψει μόνος του.

Ο Τάσος Ξιαρχό τον πλησίασε, ακούμπησαν τις μύτες τους κεφάλι με κεφάλι και εκείνη τη στιγμή, εντελώς ανέλπιστα ο Σταμάτης Γαρδέλης προσπάθησε να τον φιλήσει στο στόμα ακουμπώντας ίσα ίσα τα χείλη τους πριν ο Τάσος Ξιαρχό τραβήξει το κεφάλι του. Ο χορογράφος έκανε πίσω και απομακρύνθηκε από το σκηνικό με τον ηθοποιό να του λέει «Αχ μου ‘φυγε. Δε με φιλάς;», ολοκληρώνοντας έτσι ακόμα μία πολύ άβολη στιγμή μεταξύ των δύο παικτών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.