Άλλαξε ζωή και χώρο: Η πρώτη φωτό της Έλενας Παπαβασιλείου από τη νέα της ζωή εκτός tv (Pic)

H Έλενα Παπαβασιλείου με δικό της βραδινό talk show στο Action24 – Oι πρώτες πληροφορίες

Μία πολλά υποσχόμενη εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Action24.

Την παρουσίαση του νέου προγράμματος του Action24 είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το απόγευμα τις Τρίτης πρόσωπα και φίλοι του καναλιού αλλά και δημοσιογράφοι οι οποίοι έδωσαν το «παρών» σε μία ιδιαίτερης αισθητικής εκδήλωση στο Riviera Coast.

Παρουσιάστρια της βραδιάς δεν ήταν άλλη από την Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία όπως αποκαλύφθηκε σε μερικές εβδομάδες από σήμερα θα κάνει πρεμιέρα με τη δική της εκπομπή, για την οποία ωστόσο δεν παρουσιάστηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Dailymedia, όμως, ήταν εκεί και σας εξασφάλισε τις πρώτες πληροφορίες.

Όπως μάθαμε, πρόκειται για μία βραδινή εκπομπή η οποία στην ουσία θα αποτελεί αφιέρωμα σε καταξιωμένους στον χώρο τους καλεσμένους. Σκηνοθέτες, αθλητές, ηθοποιοί και πολλοί ακόμα θα βρεθούν στο πλατό της Έλενας, με την εκπομπή να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη… συναισθηματική νοημοσύνη – όπως σχολίασε και η ίδια η Παπαβασιλείου στο event.

Σχτικός με τη συναισθηματική νοημοσύνη θα είναι και ο τίτλος της, με τον τίτλο που ψιθυρίστηκε έντονα το βράδυ της Τρίτης να είναι «ΕQ», κάτι που όμως η παρουσιάστρια δεν επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους.

Oι πρώτοι καλεσμένοι έχουν ήδη «κλειδώσει», ωστόσο τα ονόματα δεν είναι προς το παρόν ανακοινώσιμα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.