Σε κανάλι-έκπληξη: Παρουσιάστρια των '00s επιστρέφει στην tv με δική της εκπομπή ύστερα από 10 χρόνια απουσίας

Σε κανάλι-έκπληξη: Παρουσιάστρια των ’00s επιστρέφει στην tv με δική της εκπομπή ύστερα από 10 χρόνια απουσίας

To 4o κανάλι της εκπομπής.

Μία μή αναμενόμενη επιστροφή στην τηλεόραση μετά από δέκα χρόνια απουσίας ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει το Open, ύστερα από την πρότασή του για συνεργασία στην Άννα Δρούζα, η οποία στα 00s υπήρξε από τις «βασίλισσες» της απογευματινής ζώνης με τις κοινωνικού περιεχομένου εκπομπές «Μπορώ», όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ το «Πάμε Δανάη».

Η εκπομπή Μπορώ ξεκίνησε στον ALPHA το 2001, το 2007 μετακόμισε για δύο σεζόν στο Star ενώ το 2014 υπήρξε η τρίτη επιστροφή του στον ΣΚΑΪ για ελάχιστο χρόνο.

Η Άννα Δρούζα είχε εμφανιστεί τελευταία φορά το 2015 για μόλις 5 επεισόδια στην κοινωνική ριάλιτι εκπομπή «Φονικά μυστικά», μόλις για 5 επεισόδια στο Mega.

H πρόταση στην παρουσιάστρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Mega, είναι για να επιστρέψει μετά από 9 χρόνια στο ίδιο κόνσεπτ εκπομπής, το «Μπορώ» δηλαδή, στην ίδια ζώνη που μεγαλούργησε, την απογευματινή.

Θυμίζουμε ότι το Έψιλον είχε προσπαθήσει να φέρει πίσω στην τηλεόραση την Άννα Δρούζα αλλά δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία, ενώ λίγο αργότερα το κανάλι πωλήθηκε και άλλαξε όνομα σε Open.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.