Ξανά μαζί τηλεοπτικά Γιώργος Μαυρίδης και Σάκης Τανιμανίδης - Aυτήν την εκπομπή θα παρουσιάσουν

Ξανά μαζί τηλεοπτικά Γιώργος Μαυρίδης και Σάκης Τανιμανίδης – Aυτήν την εκπομπή θα παρουσιάσουν

Ποια κανάλια τούς διεκδικούν.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, οι σχέσεις του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη έχουν αποκατασταθεί εδώ και καιρό, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή της από κοινού τους ταξιδιωτικής εκπομπής World Party, η οποία σημείωνε μεγάλη επιτυχία πριν κάποια χρόνια στον ALPHA.

Τα δύο κανάλια που διεκδικούν την τηλεοπτική επιστροφή του ζευγαριού είναι ο ΑΝΤ1 και ο ALPHA, με τον δεύτερο να είναι ένα βήμα μπροστά καθώς οι άνθρωποί του σκέφτονται τον Σάκη Τανιμανίδη ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Χρήστου Φερεντίνου για την παρουσίαση του Deal, το οποίο θα ήθελαν να επιστρέψει στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Την είδη για την επιστροφή του «World Party» επιβεβαίωσε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο πάνελ του «Χαμογέλα και πάλι!». Ο πρώην παίκτης του Survivor τόνισε ότι έχει μιλήσει με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι από τον Ιανουάριο ξεκινούν τα γυρίσματα. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Βασάλος πρόσθεσε ότι οι δύο παρουσιαστές του World Party έχουν είδε κλείσε στον ALPHA και στόχος είναι η πρεμιέρα της εκπομπής να γίνει τον επόμενη Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.