Πρεμιέρα και για την Ελένη Μενεγάκη | Αυτοί είναι οι νέοι της συνεργάτες

Τέλος από το Mega η Ελένη Μενεγάκη; Αυτό το κανάλι τη διεκδικεί

Τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν.

Στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα συζητήθηκε το μέλλον της παρουσιάστριας της μεσημεριανής εκπομπής του Mega, της Ελένης Μενεγάκη, η οποία φέτος συμπληρώνει τα τρία χρόνια του συμβολαίου της στο Mega.

H εκπομπή Ελένη θα ολοκληρώσει τον κύκλο της και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ALPHA η παρουσιάστρια δεν πρόκειται να συνεχίσει στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού. Το Mega, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες, σκοπεύει να προσεγγίσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζώνη αυτή, με τον ίδιο να μην επιβεβαιώνει αλλά ούτε να διαψεύδει μία ενδεχόμενη συνεργασία.

Το οριστικό τέλος της Ελένης από τη μεσημεριανή ζώνη του Mega δε σημαίνει και υποχρεωτικά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το «μεγάλο κανάλι». Υπάρχει πρόταση από τον σταθμό η παρουσιάστρια να αναλάβει την παρουσίαση εβδομαδιαίου βραδινού σόου, μία πρόταση που τρέχει εδώ και χρόνια.

Από την άλλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα, υπάρχει πρόταση και από τον ΣΚΑΪ για την ωραία Ελένη, για να αναλάβει μία ζώνη, η οποία δε διευκρινίστηκε από την εκπομπή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.