Δεν μπορεί να το είπε: Η ατάκα παίκτριας του «Bachelor» που μας έκανε να θέλουμε να κρυφτούμε (Vid)

Δεν μπορεί να το είπε: Η ατάκα παίκτριας του «Bachelor» που μας έκανε να θέλουμε να κρυφτούμε (Vid)

Αλήθεια τώρα;

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα του πρώτου μισού της τηλεοπτικής σεζόν που διανύουμε, μιας κι αποτελεί, τρόπον τινά, το αντίπαλο δέος του Big Brother που μπήκε κάτι παραπάνω από δυναμικά στην χρονιά.

Φυσικά μιλάμε για το «The Bachelor», το ριάλιτι του ALPHA όπου ένας άντρας ψάχνει να βρει τη μία γυναίκα- ανάμεσα σε αρκετές- που θα του… κλέψει την καρδιά.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, υπάρχουν ορισμένες στιγμές απείρου τηλεοπτικού κάλλους – κάτι που συμβαίνει, δηλαδή, σε κάθε ριάλιτι που σέβεται τον εαυτό του.

Μία τέτοια έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (17/9). Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε την Σία για να βγει ραντεβού, με τους δυο τους να κάνουν βόλτα με το σκάφος. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, τα υπόλοιπα κορίτσια έμειναν πίσω και αποφάσισαν να χαλαρώσουν κάνοντας μια βουτιά στην πισίνα.

Εκεί, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, γίναμε μάρτυρες ενός αδιανόητου μαργαριταριού: κάποια από τις κοπέλες ρώτησε την Εριέττα αν προτίθεται να πάει να ζήσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη, την Μάνη, προκειμένου να κερδίσει μ’ αυτόν τον τρόπο την καρδιά του. Η απάντηση της Εριέττας ήταν «φυσικά» και η εξήγησή της ήταν απλή: λατρεύει τα… νησιά.

Ναι, μόνο που η Μάνη δεν είναι νησί την τελευταία φορά που ελέγξαμε…

Δείτε παρακάτω το επικό σκηνικό:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.