Survivor 2024: Η μεγάλη αλλαγή που δεν θα αρέσει καθόλου στους «διάσημους» - Tα πρώτα ονόματα παικτών

Οριστικό τέλος από το Survivor με μια φωτό: Ο παίκτης που χάνει ο Acun μέσα απ’ τα χέρια του

Kαι υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος για να μην ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Αποτελεί εδώ και χρόνια τον διακαή πόθο του Acun Ilicali, καθώς υπήρξε ο πρώτος και ίσως ο πιο δυνατός παίκτης που πέρασε ποτέ από το Survivor. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάθε χρόνο, πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ακουγόταν ότι μπορεί να επιστρέψει, ότι τα χρήματα που του προτείνονται είναι αδιανόητα, στο τέλος όμως πάντα κάτι χαλούσε την επιστροφή του.

Η νέα του καριέρα στην υποκριτική είναι κάτι στο οποίο έχει επενδύσει πολύ και δε θα ρίσκαρε να τη διακόψει 6 μήνες για έναν ολόκληρο κύκλο Survivor. Ακόμα και αν πήγαινε ως Super Star, με πολύ περισσότερα χρήματα.

Μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τούρκο παραγωγό να ξεκουράζει τον Γιώργο Λιανό από την παρουσίαση του νέου κύκλου, αφού ο παρουσιαστής έχει κάνει σερί και Survivor All Star και I ‘m a celebrity get me out of here, ζώντας πρακτικά πιο πολύ στον Άγιο Δομίνικο παρά στην Ελλάδα το 2023. Αν ο Γιώργος Λιανός δεν παρουσίαζε το Survivor 2024, πρώτη επιλογή του Acun ήταν ο Ντάνος.

Όμως τίποτα από αυτά, τα οποία ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολα, δεν πρόκειται να συμβούν ειδικά μετά την τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Το νεόνυμφο ζευγάρι φωτογραφήθηκε σήμερα, στη γιορτή της Δήμητρας, με μία πιπίλα ο καθένας στο στόμα του, προαναγγέλλοντας έτσι ότι η πρώην παίκτρια του Survivor είναι έγκυος. Μάλιστα οι δύο πιπίλες έκαναν πολλούς από τους ακόλουθούς τους να υποθέσουν ότι το ζευγάρι περιμένει δίδυμα.

Η πολύ ευτυχισμένη αυτή είδηση για τον Ντάνο έρχεται λίγο καιρό μετά τον θάνατο της μητέρας του, οπότε θεωρείται πλέον αδύνατο να δεχόταν να λείψει από την Ελλάδα και το πλευρό της συζύγου του τους επόμενους μήνες. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το ριάλιτι θα τελειώσει περίπου την περίοδο που εκείνη θα γεννούσε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.