Live News | Επιστρέφει ο Νίκος Ευαγγελάτος - Πότε κάνει πρεμιέρα

Το τερμάτισε ο Ευαγγελάτος: Tο πλάνο με τα «Φιλαράκια» στο πλατό του «Live News» που σάρωσε τα πάντα στα social media (Pic & Vid)

Ξεπέρασε και τον εαυτό του.

Ήταν κάτι που κάποιοι χρήστες των social media, μέσα στο πένθος για τον χαμό του Matthew Perry, είχαν σχολιάσει σατιρικά, ότι δηλαδή τη Δευτέρα το μεσημέρι, στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου, ο παρουσιαστής θα καθόταν ίσως στην πολυθρόνα lazy boy του τηλεοπτικού Tσάντλερ, όπως συνηθίζει να κάνει μέσα από τα 3d περιβάλλοντα της εκπομπής του.

Όμως ο παρουσιαστής του Mega το πήγε ένα βήμα παρακάτω και εμφανίστηκε, στο πρώτο από τα πολλά ρεπορτάζ για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, μέσα από την καφετέρια Central Perk της Νέας Υόρκης. Το αγαπημένο στέκι δηλαδή των Friends, στο οποίο επί δέκα χρόνια συναντιόντουσαν για να πιουν καφέ και να συζητήσουν.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μπήκε μέσα στο καφέ μέσα από την 3D τεχνολογία της εκπομπής του, σε ένα άδειο Central Perk και ξεκίνησε το πολύ στενάχωρο ρεπορτάζ του βγάζοντας άθελά του γέλιο.

 Δείτε το βίντεο και τις εικόνες από το Live News της Δευτέρας 30/10:

Το τερμάτισε ο Ευαγγελάτος: Tο πλάνο με τα «Φιλαράκια» στο πλατό του «Live News» που σάρωσε τα πάντα στα  social media (Pic & Vid)

 

Το τερμάτισε ο Ευαγγελάτος: Tο πλάνο με τα «Φιλαράκια» στο πλατό του «Live News» που σάρωσε τα πάντα στα  social media (Pic & Vid)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.