Από τον Ολυμπιακό στο Survivor: Αυτά είναι τα 2 νέα ονόματα-φωτιά που «κλείνει» ο Acun Ilicali

100.000€ για μια influencer: Αυτό είναι το πρώην ζευγάρι που θέλει μαζί στο Survivor για την τηλεθέαση o Acun Ilicali (Vid)

Ποια άλλη παρουσιάστρια είχε μία αντίστοιχη πρόταση.

Στην προσπάθειά του για να ρεφάρει μετά από δύο σεζόν Survivor με πεσμένα νούμερα τηλεθέασης και μέτριες αντιδράσεις από το τηλεοπτικό κοινό, ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali αποφάσισε να προσφέρει πολλά χρήματα μαζεμένα, σε κλειστό συμβόλαιο, αρκεί να εξασφαλίσει την υπογραφή ενός συγκεκριμένου προσώπου του για τη νέα σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Επί Τόπου, το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το ποσό μάλιστα που της προσφέρεται ως κλειστό συμβόλαιο φτάνει τα 100.000 ευρώ για να βρίσκεται στον νέο κύκλο στον Άγιο Δομίνικο.

Το ποσό αυτό μπορεί να φαίνεται τεράστιο, είναι όμως ένα ποσό που θα συγκέντρωνε ένας παίκτης των Διάσημων αν έμενε αρκετούς μήνες στο νησί. Παράλληλα με την πρόταση για το Survivor, ο Acun υποσχέθηκε στην influencer ότι θα της προσφέρει και την παρουσίαση του επόμενου κύκλου του My Style Rocks αν βρεθεί τον Ιανουάριο στο Survivor.

Φυσικά η Αλεξάνδρα είναι συνηθισμένη σε ριάλιτι επιβίωσης αφού είχε μπει στην Φάρμα του ΑΝΤ1 πριν 2 χρόνια.

Mία διπλή πρόταση που περιμένουμε να δούμε αν ισχύει και για τα δύο ριάλιτι της Acun Medya. Ωστόσο πριν μερικά χρόνια μία ίδια πρόταση είχε γίνει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είχε ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, πρώτα στο Survivor και μετά στην παρουσίαση του My Style Rocks.

Η έκπληξη βέβαια που θα μπορούσε να περιμένει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα ήταν να μπει στο ριάλιτι ο πρώην της, Στάθης Σχίζας, κάτι που συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να κάνει ο Acun σε παίκτες με πρώην ή νυν συντρόφους τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.