Στάθης Σχίζας: Με αυτήν την παίκτρια του Survivor φημολογείται πως έχει σχέση μετά τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (Pic)

«Είχαμε να βρεθούμε 3 μήνες και…»: Ο Στάθης Σχίζας εξήγησε τι συνέβη στον live άγριο τσακωμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (Vid)

Πήρε θέση.

Γνωστό είναι πλέον το περιστατικό που είχε σημειωθεί πρόσφατα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ανάμεσα στο άλλοτε ζευγάρι, Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και κάποιους μήνες και βρέθηκαν τυχαία στο ίδιο νυχτερινό κέντρο όπου σημειώθηκε καυγάς μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα συναντήθηκε τυχαία με τον πρώην αγαπημένο της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της. Το ίδιο κέντρο, όμως, είχε επιλέξει και ο Σχίζας με την παρέα του για να διασκεδάσουν. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Καλοκαίρι #yes» του OPEN, ο νικητής του Survivor πέρασε όλο το βράδυ… πετώντας λουλούδια στην πρώην του, ενώ εθεάθη να την πλησιάζει, να της μιλά και να κάνει κίνηση να την τραβήξει από το χέρι προκειμένου να απομακρυνθούν μαζί από το σημείο, κάτι που -όπως φάνηκε- την ενόχλησε πολύ αφού ο φακός την «τσάκωσε» να του φωνάζει «όχι, όχι, όχι!».

Εχθές, ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, “I Love Σου Κου” και απάντησε για τον καυγά του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Συγκεκριμένα είπε: «Εσείς είδατε μια σκηνή στο τέλος. Αυτό! Αλλά εντάξει, είδατε ένα ζευγάρι… Και εσύ έχεις χωρίσει, τα έχεις ξαναβρεί… Είδες ένα ζευγάρι που είχε έναν καβγά. Είχαμε να βρεθούμε περίπου τρεις μήνες. Εντάξει, συμβαίνουν αυτά. Τώρα είμαι τέλεια, ετοιμάζω ένα μαγαζί στο Κολωνάκι».

Δείτε τι είπε ο Στάθης Σχίζας:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.