Κόντρα Kατερίνας Καινούργιου - Φαίης Σκορδά: Τα είπε όλα με δυο ατάκες η Σίσσυ Χρηστίδου… (Vid)

Κόντρα Kατερίνας Καινούργιου – Φαίης Σκορδά: Τα είπε όλα με δυο ατάκες η Σίσσυ Χρηστίδου… (Vid)

Μήπως ν’ ακολουθούσαμε το παράδειγμά της;

Θέση πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά για το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή ένα σχόλιο του Γιώργου Θεοφάνους, προχώρησε σε μια γενικότερη τοποθέτηση σχετικά με το ζήτημα.

«Δεν έχει άδικο κι εγώ δεν το παίρνω σαν σπόντα. Κι εγώ νομίζω ότι έχουμε περάσει λίγο τη γραμμή γενικά σαν τηλεόραση, σαν εκπομπές. Το λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, πόσες φορές σχολιάσαμε το παράθυρο στο παράθυρο, τι είπε η εκπομπή που είπε για την εκπομπή. Όντως έχει ξεφύγει η κατάσταση και θεωρώ ότι θέλει μάζεμα.

Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι λίγο. Εμένα όταν τσακώνονται τα παιδιά μου, λέω πήγαινε εσύ στο δωμάτιό σου κι όταν ηρεμήσετε θα βρεθούμε όλοι μαζί στο σαλόνι να το συζητήσουμε. Το λέω γενικότερα ότι αυτό το πράγμα μπορεί να εκτροχιαστεί. Δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά κι όλους τους κλάδους», σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι!».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.