Cash or Trash: Η απάντηση του σχεδιαστή Τρανούλη στην Ειρήνη Σκλήβα για το «φόρεμα-μαϊμού» των Μiss Κόσμος (Vid)

Cash or Trash: Η απάντηση του σχεδιαστή Τρανούλη στην Ειρήνη Σκλήβα για το «φόρεμα-μαϊμού» των Μiss Κόσμος (Vid)

Τι υποστήριξε ο σχεδιαστής του φορέματος.

Mε αφορμή τη δημοπράτηση στο ριάλιτι Cash or Trash από τον οίκο Τρανούλη, του φορέματος που φορούσε η Ειρήνη Σκλήβα στα καλλιστεία του Μις Κόσμος 1996, όταν και κέρδισε, η Μις Κόσμος 1996 απάντησε μέσω ανάρτησής της για την αυθεντικότητα του φορέματος που εμφανίστηκε στην εκπομπή.

Η ίδια υποστήριξε ότι έχει στην κατοχή της 27 χρόνια το αυθεντικό φόρεμα της στέψης. Η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η Χριστιάνα Κοχλατζή συνάντησαν και μίλησαν με τον σχεδιαστή του φορέματος, Θοδωρή Τρανούλη, ο οποίος ξεκαθάρισε από την πλευρά του ποια είναι η πραγματικότητα.

«Ας ξεκινήσουμε από το ότι το φόρεμα δεν είναι της Ειρήνης Σκλήβα. Το φόρεμα είναι δημιουργία του οίκου Tranoulis και δική μου. Η Ειρήνη Σκλήβα βγήκε Μις Ελλάς και έπρεπε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Μις Κόσμος. Ήρθε εδώ και την έντυσα με τα διάφορα ρούχα που χρειαζόταν.

Εκπροσώπησε την Ελλάδα, βγήκε Μις Κόσμος και γύρισε. Όταν γύρισε, επέστρεψε τα ρούχα όλα στη βαλίτσα, όπως τα είχε πάρει. Πέρασε καιρός και μια μέρα, μας κάλεσαν με τους γονείς της στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα και αντί να της πάω μια τούρτα, της πήγα ένα ρούχο.

Το φόρεμα αυτό το είχε επιστρέψει, και αυτό που της δώρισα εγώ ήταν ένα πιστό αντίγραφό του. Δε μπορώ να ξέρω τώρα, πριν 27 χρόνια αν εκείνη κατάλαβε ότι της πήγα το ρούχο που είχε φορέσει. Δεν αισθάνθηκα άσχημα με το ποστ της Ειρήνης Σκλήβα. Καλά έκανε, ό,τι πιστεύει ο καθένας. Δε ξέρω εγώ την αλήθεια;

Δεν έχω να πω κάτι με την Ειρήνη Σκλήβα. Να έρθω σε επαφή μαζί της να πω τι; Να πάμε το ρούχο για DNA;» υποστήριξε ο γνωστός σχεδιαστής στο πρωινό του ALPHA.

Θυμίζουμε πως αυτό είναι το φόρεμα του οίκου Τρανούλη που δημοπρατήθηκε στο ριάλιτι του Star:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.