Την πάτησαν σαν πρωτάρηδες: Η ερώτηση-καταστροφή που «ξεπάστρεψε» 71 αντιπάλους στον «Μονομάχο» (Vid)

Την πάτησαν σαν πρωτάρηδες: Η ερώτηση-καταστροφή που «ξεπάστρεψε» 71 αντιπάλους στον «Μονομάχο» (Vid)

Ποιο το ποσό που θα κέρδιζε ο παίκτης μετά από τόσους αντιπάλους που εξολόθρευσε.

Μία ερώτηση του παρουσιαστή Χρήστου Φερεντίνου, που ενώ φαινομενικά παρουσιάστηκε ως εύκολη, σε πολύ αρχικό στάδιο του τηλεπαιχνιδιού «Ο Μονομάχος», κατάφερε τελικά να κάνει ρεκόρ αρνητικών απαντήσεων από μεγάλο ποσοστό των 95 παικτών που ήταν εκείνη τη στιγμή απέναντι από τον παίκτη μονομάχο.

Ο μονομάχος ερωτήθηκε ποιο συγκρότημα αναμένεται να βάλει τέλος στην καριέρα του το 2023, ύστερα από 50 χρόνια στη μουσική. Ο ίδιος ο παίκτης παρότι ήξερε ότι το ζητούμενο συγκρότημα ήταν οι Aerosmith, είχε μία αμφιβολία όμως καθώς στις άλλες δύο πιθανές απαντήσεις υπήρχαν οι Metallica και οι Sporpions.

Ο μονομάχος αρνήθηκε να ρισκάρει και έδωσε το 25% των χρημάτων που είχε συγκεντρώσει ως εκείνη τη στιγμή. Απάντησε μεν σωστά όμως δεν μπορούσε να πάρει τα χρήματα από τους παίκτες που απάντησαν λάθος. Και αυτοί ήταν πολλοί, πάρα πολλοί, οι πιο πολλοί που έχουν αποχωρήσει μέχρι σήμερα σε μία μόνο ερώτηση του παιχνιδιού.

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά 71 ολόκληροι παίκτες απάντησαν λάθος, κοκκινίζοντας σχεδόν όλη την αρένα με τον παίκτη και τον παρουσιαστή να μην πιστεύουν στα μάτια τους. Το ποσό που θα κέρδιζε ο μονομάχος αν τελικά έπαιρνε το ρίσκο και είχε απαντήσει σωστά θα ήταν 7.500€. Ένα πολύ υψηλό ποσό ρεκόρ για τόσο νωρίς στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.