Επιστρέφει το «Your Face Sounds Familiar» - Ποια θα το παρουσιάσει μετά το τέλος της Μαρίας Μπεκατώρου απ' τον ΑΝΤ1;

«Your Face Sounds Familiar»: Αυτοί είναι οι 5 πρώτοι παίκτες-έκπληξη του σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1

Πότε αναμένεται να το δούμε να επιστρέφει στους δέκτες μας.

Μέχρι τέλη Νοέμβρη θα πρέπει να έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με τον αν θα δούμε ή όχι αυτή τη σεζόν το «Your Face Sounds Familiar» να εντάσσεται -επιτέλους!- στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Μετά το τέλος της Μαρίας Μπεκατώρου από το κανάλι του Αμαρουσίου, η παρουσίαση περνά στα χέρια της Μπέττυς Μαγγίρα, η οποία στο παρελθόν είχε συμμετάσχει ως παίκτρια στο σόου μιμήσεων. Η παρουσιάστρια είχε κάνει συμφωνία-πακέτο όταν πήρε μεταγραφή με το OPEN προκειμένου να αναλάβει τόσο την πρωινή της εκπομπή «Ι Love ΣουΚου» όσο και το YFSF, πράγμα που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη θέση της ανήκει και δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή αλλαγή.

Τι θα συμβεί, όμως, με τους παίκτες;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη για το Fay’s Time του ΣΚΑΪ, η παραγωγή του παιχνιδιού έχει ήδη πραγματοποιήσει επαφές με υποψήφιους παίκτες. Τα πρώτα ονόματα που έχουν συζητήσει για πιθανή συμμετοχή τους είναι αυτά των Ματίνας Νικολάου, Στράτου Λύκου, Αντώνη Λουδάρου και Πέτρου Πυλαρινού, με τον δημοσιογράφο να τονίζει πως τρεις εξ’ αυτών είναι κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία.

Την ίδια ώρα, πρόταση από τον ΑΝΤ1 έχει δεχτεί και το «Γωγουλίνι», κατά κόσμον Γωγώ Γαρυφάλλου.

Στόχος του ΑΝΤ1, πάντως, είναι το συγκεκριμένο project να ενταχθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, πράγμα που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να το δούμε να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024, αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.