5 σειρές, 2 ριάλιτι, πολλή ενημέρωση και ψυχαγωγία | Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη σεζόν '22 - '23

Επιστροφή-βόμβα στον ΑΝΤ1 μετά την απομάκρυνση του Τζώρτζη Ποφάντη

Το πρόσωπο που φημολογείται πως αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος.

Μέχρι τέλος Νοέμβρη αναμένεται να έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Τζώρτζη Ποφάντη στη διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1.

Αυτή τη στιγμή, το κομμάτι της ψυχαγωγίας έχει αναλάβει η Γιώτα Σπανού, ωστόσο τα περιθώρια στενεύουν και επιβάλλεται να βρεθεί ο νέος διευθυντής προγράμματος, προκειμένου να οργανωθεί το πρόγραμμα του σταθμού για το β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Σημειώνεται ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνει ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος που θα ξεκινήσει μετά τα Χριστούγεννα, καθώς πολλά είναι τα projects που είναι ακόμα σε αναμομή -όπως το YFSF αλλά και οι «Προδότες»-, ενώ κινήσεις πρέπει να γίνουν σχετικά με ενδεχόμενες ανανεώσεις συμβολαίων προσώπων του σταθμού, με πρώτο και καλύτερο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος έχει ήδη δεχτεί προτάσεις από αντίπαλα στρατόπεδα.

2+1 ονόματα: Τα σενάρια για τη διαδοχή του Tζώρτζη Ποφάντη στον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη για την εκπομπή «Fay’s Time», το όνομα που ακούγεται έντονα για τη συγκεκριμένη θέση είναι αυτό του Γιάννη Λάτσιου, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο καθώς είναι πιθανό να δούμε τελικά άλλο πρόσωπο να αναλαμβάνει τα ηνία του προγράμματος.

Αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.