«Καρφί» στο μάτι: Η βιτριολική ατάκα του Γιάννη Μπέζου για την «Χοντρή» της Πρωτοψάλτη (Vid)

«Καρφί» στο μάτι: Η βιτριολική ατάκα του Γιάννη Μπέζου για την «Χοντρή» της Πρωτοψάλτη (Vid)

Άδικο έχει;

Συνέντευξη στην ΕΡΤ και την εκπομπή της Έρης Βαρδάκη, «Δυο στις 10» παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος με αφορμή την επιστροφή του στο θέατρο με τις «Αινιγματικές παραλλαγές».

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά τόσο στην προσωπική του στάση να μη στρογγυλεύει τα πράγματα, όσο και στα στερεότυπα που εμπεριέχει η πολιτική ορθότητα.

Μεταξύ άλλων, η Έρη Βαρδάκη ρώτησε τον καταξιωμένο ηθοποιό για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από το τραγούδι «Άδωνις» τη λέξη «χοντρή», σε πρόσφατη συναυλία της.

«Ήταν υπερβολή της Άλκηστις. Το ‘Χοντρός και Λιγνός’ πώς θα το λέμε; Ερώτηση. Δηλαδή θα πούμε στα παιδιά πως δε θα δούμε το ‘Χοντρός και Λιγνός’ αλλά το ‘Ευτραφής και Αδύνατος’; Δε μειώνεται η αξία του. Δηλαδή είναι υπερβολές αυτά τα πράγματα. Είναι άλλα θέματα πολύ πιο ουσιαστικά. Βεβαίως δεν λέω ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία. Βεβαίως, και πρέπει να δίνουμε σημασία, αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο γιατί σε λίγο θα καταργήσουμε τα πάντα», είπε ο  αγαπημένος πρωταγωνιστής.

Ο ίδιος, μίλησε και για την παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στην οποία συμμετέχει και η Μπίλιω Μαρνέλη.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Σωτήρης Τσαφούλιας και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.