Mε υπογραφή Μπέου: O παίκτης-έκπληξη που «κλειδώνει» ο Acun για το Survivor 2024

Mε υπογραφή Μπέου: O παίκτης-έκπληξη που «κλειδώνει» ο Acun για το Survivor 2024

Tι σχέση έχει με τον Δήμαρχο Βόλου.

Mπορεί μετά την αναπάντεχη συνάντηση με επαγγελματικό χαρακτήρα που είχαν ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Acun Ilicali να έγινε για επαγγελματικούς λόγος, ο παραγωγός του Survivor όμως δέχτηκε στο ραντεβού του στον Βόλο μία δεύτερη πρόταση από τον Αχιλλέα Μπέο που αυτοπροτάθηκε για να συμμετέχει στον νέο κύκλο του Survivor 2024.

Ο Τούρκος παραγωγός αντιμετώπισε με χιούμορ την πρόταση και ευγενικά αρνήθηκε, καθώς ο Αχιλλέας Μπέος είναι πάνω από το ηλικιακό όριο των παικτών, όμως τα νέα ρεπορτάζ δείχνουν ότι το όνομα Μπέος μπορεί να βρίσκεται στο ριάλιτι από τον Ιανουάριο, όχι όμως αυτό του Αχιλλέα αλλά του γιου του Νικόλα.

Ο γιος του δημάρχου είχε σπουδάσει μουσική στις ΗΠΑ και επέστρεψε στον Βόλο όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. Σύμφωνα με το Πρωινό Σουσού είναι κοντά στο να μπει στην ομάδα των Μαχητών στον νέο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης.

Μένει να φανεί αν οι πληροφορίες είναι σωστές και κατά πόσο έπαιξε ρόλο στο deal η συνάντηση του πατέρα του με τον Acun.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.