Παλιό καλό «Ράδιο Αρβύλα»: Το βίντεο-έπος για την «πιπίλα» του Sin Boy που γονάτισε το κοινό (Vid)

Τους έκλεισε το στόμα ο Κανάκης… (Vid)

«Αυτό είναι το δικό μας δώρο παιδιά».

Τις δικές τους ευχές στο νεόνυμφο ζευγάρι των Νίκου Κουρή και Έλενας Τοπαλίδου έδωσαν οι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα στο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης 13/12. Μάλιστα ο Αντώνης Κανάκης έδειξε ότι δεν άκουσε ούτε ασχολήθηκε με τα κακεντρεχή σχόλια που γράφτηκαν κάτω από τα άρθρα για την είδηση του γάμου και ειρωνεύονταν την ηλικία και την εμφάνιση της Έλενας Τοπαλίδου.

«Το έχουμε πει πολλές φορές αυτό. Μας αρέσει να πειράζουμε ανθρώπους που αγαπάμε, ανθρώπους που συμπαθούμε, που είναι φίλοι μας και που τους εκτιμάμε. Μας αρέσει αυτό το πράγμα. Τα παιδιά παντρεύτηκαν χθες», τόνισε αρχικά ο παρουσιαστής ενώ αργότερα συμπλήρωσε:

«Αναφέρομαι στον Νίκο Κουρή, με τον οποίο είχαμε ένα έμμεσο πάρε-δώσε, μια ωραία ανταλλαγή, όταν παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι «Δες και Βρες». Και η γυναίκα του η Έλενα Τοπαλίδου, πραγματικά να βρείτε μια γυναίκα σας εύχομαι που θα σας θαυμάζει, όπως η Έλενα τον Νίκο».

«Αυτό είναι το δώρο μας για τον γάμο σας παιδιά. Το δικό μας δώρο, ξέρετε είναι λίγο διαφορετικό. Είναι δώρο Ράδιο Αρβύλα αλλά είναι από την καρδιά μας», τόνισε ο παρουσιαστής μετά το τέλος του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.