Σημαντικό «ψαλίδι» στην Ευγενία Σαμαρά… (Vid)

Σημαντικό «ψαλίδι» στην Ευγενία Σαμαρά… (Vid)

Κρίμα, κρίμα, κρίμα.

Aπό την υποκριτική ξανά στην παρουσίαση μεταπήδησε αυτή τη σεζόν η πολυτάλαντη Ευγενία Σαμαρά, καθώς βρέθηκε να παρουσιάζει το νεανικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων Switch στην ΕΡΤ μετά από χρόνια σε καθημερινά σίριαλ αλλά και στον Σασμό του ALPHA.

Παρόλη την πάντα εντυπωσιακή παρουσία της και την φρεσκάδα του κόνσεπτ, το τηλεπαιχνίδι δεν έχει ξεφύγει προς το παρόν από τα νούμερα τηλεθέασης του δημόσιου καναλιού. Παρόλα αυτά το τηλεπαιχνίδι έχει για δύο κύκλους σύμβαση, που σημαίνει ότι θα το δούμε να επανέρχεται το 2024 στους δέκτες μας.

Το ΔΣ της ΕΡΤ μάλιστα αποφάσισε κατά πλειοψηφία, με ψήφους 4-2, να τροποποιήσει τη σύμβαση ανάθεσης της εκπομπής «Switch» για τον δεύτερο κύκλο της εκπομπής μειώνοντας τον αριθμό των εγκριθέντων επεισοδίων. Αλλάγές έγιναν όμως και στο έτος επιβάρυνσης του προϋπολογισμού.

Σ’υμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του δημόσιου καναλιού ο αριθμός των επεισοδίων μειώνεται από 122 σε 120. Τα 35 από αυτά βαρύνουν τον προϋπολογισμό του 2023 ενώ τα υπόλοιπα 85 θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του 2024.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.