«Θα μας τρακάρει»: Κρητικός πάει να πέσει πάνω στο συνεργείο την ώρα του ρεπορτάζ (Vid)

«Θα μας τρακάρει»: Κρητικός πάει να πέσει πάνω στο συνεργείο την ώρα του ρεπορτάζ (Vid)

Τυχεροί όλοι που δε συνέβη το μοιραίο.

Στα ορεινά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στα Ανώγεια βρέθηκε συνεργείο του ALPHA προκειμένου να καλύψει την πρόσφατη κακοκαιρία και τις σφοδρές χιονοπτώσεις που είχαν καλύψει με λευκό χιόνι τους περιφερειακούς δρόμους. Η ρεπόρτερ με τον οπερατέρ είχαν στήσει το πλάνο τους και θα έβγαιναν σε ζωντανή σύνδεση στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Την ώρα που η δημοσιογράφος έδινε το ρεπορτάζ της στην άκρη του δρόμου για την ολισθηρότητα του οδοστρώματος και ενώ ο δρόμος ήταν γεμάτος χιόνια που πάγωναν, ένας οδηγός που κατέβαινε από ένα βορειότερο σημείο, μέσα σε αγροτικό αυτοκίνητο, ξεκίνησε να παίρνει τις στροφές επικίνδυνα, χωρίς να μειώνει ταχύτητα και είτε είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου είτε χρησιμοποίησε χειρόφρενο για να πλαγιογλιστρίσει στο χιόνι σαν να ήταν… οδηγός σε ράλι.

Η δημοσιογράφος με εμφανές βλέμμα φόβου είδε το αυτοκίνητο να φεύγει από την ασφαλή τροχιά του και απευθυνόμενη στον οπερατέρ αναφώνησε «θα μας τρακάρει».

Το συνεργείο ήταν τυχερό, το ίδιο και ο οδηγός του αγροτικού οχήματος ο οποίος θα μπορούσε πολύ άνετα να καταλήξει στον γκρεμό αν δε σταματούσε το όχημά του τελικά σε πλάγια θέση, στη μέση του δρόμου, μόλις 1-2 μέτρα από την άκρη του γκρεμού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.