Η εφεύρεση που καίει το VAR: Το σπαρταριστό βίντεο με τους προέδρους του Big-4 να «μαλώνουν» έφτασε νο1 στις τάσεις

Η εφεύρεση που καίει το VAR: Το σπαρταριστό βίντεο με τους προέδρους του Big-4 να «μαλώνουν» έφτασε νο1 στις τάσεις

Μητσικώστας στα καλύτερά του…

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η εκπομπή Mitsi Var στο Action24 που προβάλλεται κάθε Παρασκευή βράδυ στις 21.00. Το δίδυμο του Γιώργου Μητσικώστα με τον Σωτήρη Καλυβάτση καταπιάνονται με κάθε κοινωνικό, πολιτικό, τηλεοπτικό, αθλητικό, life style θέμα της επικαιρότητας και όχι μόνο, περνώντας το από την οπτική της σάτιρα όπως μοναδικά καταφέρουν τα τελευταία πολλά χρόνια.

Αυτήν την φορά η εκπομπή κατάφερε να σατιρίσει ένα θέμα που κάνει πολύ… τζιζ για κάποιους καθώς εμπλέκονται οι πρόεδροι των ποδοσφαιρικών σωματείων που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα της Superleague.

Όπως πάντα η εκπομπή του Action24 πρωτοτύπησε και δε θέλησε να εμφανίσει τους προέδρους των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ και Ολυμπιακού σε ένα από ποδοσφαιρικό σκηνικό. Αντίθετα στο απολαυστικό σκετσάκι του Mitsi Var είδαμε τους τέσσερις προέδρους σε ρόλο Dragons της εκπομπής Dragon’s Den του ΑΝΤ1.

Oι τέσσερις ισχυροί άντρες των ομάδων της κορυφής βρέθηκαν απέναντι από τον άνθρωπο που θα παρουσίαζε το πιο επαναστατικό μαραφέτι, ικανό να καταργήσει ακόμα και την ύπαρξη του ίδιου του VAR.

Πώς αντέδρασαν οι 4 πρόεδροι; Ποια τα επαναστατικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά της συσκευής; Τι προσέφερε ο καθένας; Αντέχεις τόσο γέλιο; Η απάντηση στο βίντεο του Mitsi Var.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.