Έχετε καταλάβει γιατί έγινε χαμός με την ατάκα του Νίκου Μάνεση;

Έχετε καταλάβει γιατί έγινε χαμός με την ατάκα του Νίκου Μάνεση;

Η κριτική του παρουσιαστή στους νέους και τις προτεραιότητές τους.

Ο 26χρονος Γιάννης Γεωργίου, είναι ο νέος προσωπικός σεφ του Εμίρη του Κατάρ Tamim bin Hamad Al Thani, και μάλιστα μετά από 3 προτάσεις του εμίρη. Ο νεαρός σεφ βρέθηκε μέσω βιντεοκλήσης καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση το σαββατοκύριακο στον ALPHA και συζήτησαν για τη μεγάλη επιτυχία αυτή του 26χρονου από την Αλίαρτο Βοιωτίας.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση στο πρωινό του ALPHA δεν ήταν όσα είπε από την Ντόχα, ο μόνιμος πλέον κάτοικος Κατάρ και σεφ του εμίρη, αλλά η εισαγωγή που έκανε ο Νίκος Μάνεσης, σε μία από τις ερωτήσεις του στον σεφ για τη διαδικασία με την οποία έκλεισε τη δουλειά με τον εμίρη.

Ο παρουσιαστής βρήκε άλλη μία ευκαιρία να κάνει αυστηρή κριτική στους νέους και τις προτεραιότητές τους στην αναζήτηση της δουλειάς, κάνοντας καυστικά σχόλια και συγκρίνοντάς τους με τον νέο σεφ που βρέθηκε στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ.

«Πήγατε (στο Κατάρ) για να ενημερωθείτε για τις συνθήκες, για να σας πάρει στο παρακαλετό και να γίνεται πιο σοφός. Εδώ στην Ελλάδα λίγο τα έχουμε αντιστρέψει. Πάει ένας νέος να ζητήσει δουλειά ο οποίος μπορεί να έχει τα ίδια ταλέντα με εσάς και αδικεί τον εαυτό του. Είναι αυτόχειρας. Και λέει “πόσα θα μου δώσεις και πότε θα παίρνω ρεπό;”. Είναι λάθος η σειρά αυτή», τόνισε ο Νίκος Μάνεσης απευθυνόμενος στον Γιάννη Γεωργίου, με τον σεφ να προσθέτει ότι οι νέοι ενδιαφέρονται να μάθουν τι μισθό να παίρνουν αντί να μάθουν τη δουλειά.

 
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.