Το μεγάλο come back: Κλείνει ο Νίκος Μουτσινάς με έναν απαράβατο όρο

Το μεγάλο come back: Κλείνει ο Νίκος Μουτσινάς με έναν απαράβατο όρο

Με πόσες εκπομπές θα επιστρέψει τελικα;

Bροχή προτάσεων έχει δεχτεί μέσα στην τρέχουσα σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος όμως, όπως είχε ρητά δηλώσει, θα έπαιρνε έναν χρόνο μακριά από την τηλεόραση. Μεταξύ άλλων για να ετοιμάσει και την ταινία της οποίας το σενάριο υπογράφει αλλά και για να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι τα κανάλια σταμάτησαν να τον πολιορκούν. Άλλωστε είχε πρόσφατα εμπλακεί το όνομά του για επιστροφή στα τηλεοπτικά ως μέλος της κριτικής επιτροπής του YFSF το οποίο θα ξεκινήσει, εκτός απροόπτων, από τον Σεπτέμβριο. Όπου όμως και να αποφασίσει να «κλείσει» για τη νέα σεζόν ο παρουσιαστής και ηθοποιός, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει ένα αίτημα αδιαπραγμάτευτο.

Όπως αναφέρθηκε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, ένας είναι ο απαράβατος όρος του Νίκου Μουτσινά για να συμφωνήσει με κάποιον σταθμό και αυτός είναι να κάνει βραδινό σόου. Δεν έχει τόση σημασία αν θα κάνει δύο εκπομπές, μία πρωινή ή μεσημεριανή τύπου «Καλό μεσημεράκι». Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το βραδινό show.

O παρουσιαστής είχε εξάλλου κάνει ένα βραδινό show μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια το 2018 στον ΑΝΤ1, όμως δεν είχε στεφθεί με επιτυχία και κόπηκε μόλις λίγες Κυριακές μετά την πρεμιέρα του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.