Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή από τον ΑΝΤ1 ενόψει εκλογών - Παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου

Tα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και οι celebrities του «First Dates» που θα γίνουν viral – Τι αλλάζει στο ριάλιτι γνωριμιών

Το Star επιστρατεύει κάθε μέσο για να πετύχει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Με νέα επεισόδια επιστρέφει το πολυσυζητημένο «First Dates» του Star, με τις αλλαγές που θα δούμε στον νέο κύκλο να είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Το ριάλιτι γνωριμιών με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί αναζητά αυτήν την περίοδο τα νέα ζευγάρια που θα κληθούν να χαρίσουν άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές, με τη διαδικασία ωστόσο να αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη.

Κάτι που αποδεικνύει περίτρανα το γεγονός πως η εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού, η Green Pixel, αναζητά τους νέους παίκτες ακόμα και μέσω social media, επιθυμώντας να «κλείσει» πρόσωπα με πολλούς followers και αναρτήσεις που προδίδουν πως είναι… έτοιμοι για όλα.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στον νέο κύκλο που έρχεται στο κανάλι της Κηφισιάς, θα συμμετάσχουν και ομοφυλόφιλα ζευγάρια, τόσο άνδρες όσο και γυναίκες, προκειμένου το project να εξασφαλίσει τον «ντόρο» που απαιτείται με σκοπό να εξασφαλιστούν οι υψηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης – κυρίως μετά τις συζητήσεις και τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ζευγάρια του ιδίου φύλου.

«Τραγικός, την κορόιδεψε»: Ο παίκτης του First Dates που φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο στη 18χρονη συνοδό του – Toν «στόλισαν» οι τηλεθεατές (Vid & Tweets)


Την ίδια ώρα, στόχος της παραγωγής είναι στο «First Dates» να δούμε και celebrities!
Το πιθανότερο είναι το «ναι» να πουν κυρίως άτομα που έχουν γίνει γνωστά από άλλα ριάλιτι προγράμματα αλλά και από τα social media.

Το πιθανότερο σενάριο είναι το «First Dates» να επιστρέψει στις οθόνες μας λίγο πριν το φινάλε του MasterChef, μετά τα μέσα Μαΐου, όταν και θα υπάρξει ανάγκη στο πρόγραμμα του σταθμού για ενίσχυση της prime time.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το κανάλι πιστεύει πλέον πολύ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και σκοπεύει να το στηρίξει και να το προωθήσει πολύ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.