«Δε μ’ ενδιαφέρει τι λέει ο Λιάγκας, αλήθεια»: Αυτό είναι το βίντεο που έγινε viral

«Δε μ’ ενδιαφέρει τι λέει ο Λιάγκας, αλήθεια»: Αυτό είναι το βίντεο που έγινε viral

Ανέβηκαν, ελαφρώς, οι τόνοι.

Την απάντησή της στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε η Ερασμία Μάνου, ύστερα από τα σχόλια του παρουσιαστή για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Βασίλη Δημάκη. Είχε προηγηθεί η συνέντευξη του Βασίλη Δημάκη στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να τονίζει ότι δε θεωρεί πως το πρώην ζευγάρι είναι κανονική σχέση, αφού για να συμβεί αυτό δυο άνθρωποι πρέπει να περνούν μαζί πολύ χρόνο.

«Εντάξει, αν το θεωρεί έτσι, ας πάει στους χιλιάδες κρατούμενους που έχουν σχέσεις να τους ρωτήσει γιατί έχουν σχέσεις, γιατί έχουν γυναίκες που τους περιμένουν έξω και γιατί έχουν οικογένειες και δικαιώματα. […]Υπάρχουν σχέσεις εξ αποστάσεως και σχέσεις τέτοιου τύπου. Ας αναρωτιέται ό,τι θέλει, δεν μπορώ εγώ να του πω τι έχω περάσει και τι έχω ζήσει», τόνισε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Γεια σου» της Κυριακής (3/3) η καλλιτέχνης.

«Είμαστε λίγο φαντασιόπληκτοι εμείς οι καλλιτέχνες κατά πάσα πιθανότητα. Δε με ενδιαφέρει τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας, αλήθεια. Ας κρατήσουμε αυτό», πρόσθεση η κόρη της Σοφίας Βόσσου για τις δηλώσεις του παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.