Η «Έρημη Χώρα» έρχεται στην ΕΡΤ - Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά της δημόσιας τηλεόρασης

Το καμάρι της ΕΡΤ: Τέλος η κορυφαία εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης

Τρία χρόνια μόνο ποιοτικές εκπομπές.

Μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης, η οποία ξεχώρισε από τον πρώτο της κύκλο, από το πρώτο της κιόλας επεισόδιο, είναι το Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ με παρουσιαστές αλλά και ερμηνευτές τους Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη και συνεχίζει να κρατάει πολύ ψηλά το επίπεδο των μουσικών τηλεοπτικών παραγωγών με μία εκπομπή που θα έπρεπε να ζηλεύουν όλα τα ιδιωτικά κανάλια.

Μετά από τρεις κύκλους, η αγαπημένη εκπομπή φτάνει σε λίγο καιρό στο τέλος της αφού είχε προαποφασιστεί ότι ο τρίτος κύκλος της θα είναι και ο τελευταίος αλλά θα έχει και μόνο 15 επεισόδια-αφιερώματα. Όλοι οι συντελεστές είχαν εκφράσει από το τέλος του δεύτερου κύκλου την επιθυμία τους να κλείσει το ίδιο ποιοτικά, να μην κουράσει τους τηλεθεατές και να μη ρίξει τα στάνταρ των αφιερωμάτων απλά για να συνεχιστεί.

Αυτό ακριβώς έγινε και στον τελευταίο κύκλο της εκπομπής. Εξάλλου στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της 3/3 υπήρξε ένα αφιέρωμα στον μύθο της ελληνικής στιχουργικής, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, με καλεσμένους ερμηνευτές, μεταξύ άλλων, τον Γιώργο Νταλάρα και τον Δημήτρη Μπάση.

Η εκπομπή της Foss Production θα ολοκληρωθεί με σύνολο 97 επεισόδια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.