Ντροπή Μενεγάκη για τον Νότη Σφακιανάκη...

Ντροπή Μενεγάκη για τον Νότη Σφακιανάκη…

Σούζα όλοι μπροστά στον Νότη.

Κάποια από τα ευτράπελα που έχουν συμβεί σε πίστες νυχτερινών μαγαζιών θυμήθηκαν στην εκπομπή Ελένη του Mega και όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε και το όνομα του Νότη Σφακιανάκη ο οποίος από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του τολμούσε και νουθετούσε από το μικρόφωνο όσους ξέφευγαν, ειδικά στα μπροστινά τραπέζια.

Η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε ένα περιστατικό που είχε συμβεί σε κέντρο διασκέδασης που τραγουδούσε ο Νότης Σφακιανάκης στα πρώτα του χρόνια, όταν τον είχε επισκεφτεί μαζί με τους συνεργάτες της στον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1.

«Έχουμε ζήσει όλοι Νότη Σφακιανάκη στο μαγαζί του μέσα. Εγώ θυμάμαι και το ξεκίνημά του, δηλαδή τα πρώτα χρόνια, θυμάμαι ότι ήμασταν σε ένα μαγαζί που είχαμε πάει με τον Πρωινό Καφέ… Δε θα το ξεχάσω. Εμείς χαρούμενοι, μικρά παιδιά, μεγάλη χαρά. Είχαμε πάρει και τραπέζι, γιατί ήμασταν από την εκπομπή τότε.  Μεγάλη χαρά. Μιλάγαμε, γελάγαμε…Ε ρε και σταματάει το πρόγραμμα και λέει: τι θα γίνει εσείς μπροστά; Θα ησυχάσετε; Τέτοια ντροπή. Εμείς ντροπή οι άλλοι έλεγαν ε ρε θα μας βάλουν να πληρώσουμε τώρα το τραπέζι με αυτά που κάνετε. Τσιμουδιά όλοι μπροστά, τα χέρια έτσι και θα παρακολουθείτε. Προσευχή», δήλωσε γελώντας η παρουσιάστρια του Mega.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.