Νίκος Μουτσινάς: H ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τους συνεργάτες του

Νίκος Μουτσινάς: Ο απαράβατος όρος του και το κανάλι που «κλειδώνει»

Πού θα κλείσει τελικά ο παρουσιαστής.

Bροχή προτάσεων έχει δεχτεί μέσα στην τρέχουσα σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος όμως, όπως είχε ρητά δηλώσει, θα έπαιρνε έναν χρόνο μακριά από την τηλεόραση. Μεταξύ άλλων για να ετοιμάσει και την ταινία «Βαφτίσια» της οποίας το σενάριο υπογράφει αλλά και για να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο.

Οι μνηστήρες του μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ είναι πολλοί και γνωστοί, με πρώτο το Mega, αλλά και τον ALPHA με τον ΑΝΤ1 να βρίσκονται από κοντά. Η Φαίη Σκορδά, όμως, παρουσίασε ακόμα έναν υποψήφιο, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί από κάποιο ρεπορτάζ η πληροφορία της.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ ανέφερε πως ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να επιστρέψει στο κανάλι του Φαλήρου, τον ΣΚΑΪ, από τον οποίο αποχώρησε πριν λίγους μήνες με δική του απόφαση. Από την άλλη πλευρά, η εκπομπή «Επί τόπου» του Open στο δικό της ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο παρουσιαστής «κλειδώνει» στον ALPHA με βραδινό talk show, αυτό που ζητούσε ο Μουτσινάς εξαρχής.

Όπως αναφέρθηκε πριν λίγες εβδομάδες στο Happy Day από την Τίνα Μεσσαροπούλου, ένας είναι ο απαράβατος όρος του για να συμφωνήσει με κάποιον σταθμό και αυτός είναι να κάνει βραδινό σόου. Δεν έχει τόση σημασία αν θα κάνει δύο εκπομπές, μία πρωινή ή μεσημεριανή τύπου «Καλό μεσημεράκι». Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το βραδινό.

Μένει μόνο να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.